arkadaşım mavi siyah zor dönülebilecek bir renk .üç gün sonra saç rengini değiştirmek isticeksin çünkü çok güzel renkler var.Ama kolay değiştiremiceksin ve çok yıpranacak.Ama yine kendin bilirsin
mavi siyahtan dönmek çok zor canım bende mavi siyaha boyattım saçımı baya önce ama saçım siyah die belli olmadı çok geçen çikolata kahve boyadım mavi siyahıda çok önce yaptım yani unuttum bile nemzan boyadığımı akmıştır sandım saçlarımın dipleri çikolata kahve uçları simsiyah çok kötü oldu
bence sen bilirsin genede mavisiyah güzel renk her tenede yakışıyor yerimseniben
canım banada öyle demişlerdi yakışmaz die sonuçta boyadım ama sonra sıkıldım başka renk boyamak istedim ama olmadı işte okadar açmamıza rağmen :gitme:
buda burdaki bi arkadaşın resmi sanırım benim tam saçlarımı gösteren bi fotomu bulamadımda kusura bakma ama siyahtan pek farkı olmuyor sadece güneşte belli oluyor
Evet bence de yakıŞır ama sık sık saÇ rengı deĞıŞtırmeyı seven bırıysen hıÇ boyama sonrasında aÇamazsın saÇlarını Çok yıpratırsın. Ama sen de ablam gıbıysen hemen boya. Ablam 10 senedır falan saÇını devamlı mavı sıyaha boyar. HıÇ deĞıŞtırmedı. Sadece bır ara Üstlere kızıl balyaj attırdı onu da zaten 2 ay kullandı...
Bu arada ben bir kere saçımı loreal castingin koyu kestanesine boyamıştım o da çok koyu bi renk bak resim koyayım. Istersen bu renge de boyayabilirsin. çok güzel renk ama lanet olasıca renk bana yakışmıyor...