Angelife Onur'umm (= Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2009 95 1 86 Adana 27 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Angelife #1 kızlar sacımın diplerinde kabuklar var kepek değil ama cok rahatsız ediyor kafamı kasıyınca kepek gibi görünüyor nolacak napcam bilmiyorum yardım
kızlar sacımın diplerinde kabuklar var kepek değil ama cok rahatsız ediyor kafamı kasıyınca kepek gibi görünüyor nolacak napcam bilmiyorum yardım
Lapinu HAYAT YASAMAYA DEGER Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2009 1.834 3 116 Fransa 27 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Angelife #2 Canim sac kurutma makinasi falan kulaniyomusun bendede vardi deriden gelen birsey vecok rahatsiz ediyodu dermotologa gittim ve ilac yazdi sonuc mukemel ilacin adini verim ama orda bulunurmuki
Canim sac kurutma makinasi falan kulaniyomusun bendede vardi deriden gelen birsey vecok rahatsiz ediyodu dermotologa gittim ve ilac yazdi sonuc mukemel ilacin adini verim ama orda bulunurmuki
Angelife Onur'umm (= Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2009 95 1 86 Adana 27 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Angelife #3 olur olur mutlaka alırım bi şekilde bulurum ya okadar midemi bulandırıyorki artık.
Lapinu HAYAT YASAMAYA DEGER Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2009 1.834 3 116 Fransa 28 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Angelife #4 canim ilacin adi Diprosalic losyon gibi sacdiplerine suruceksin yani birkere kulandim cok iyi sorustur bakalim varmi orda
canim ilacin adi Diprosalic losyon gibi sacdiplerine suruceksin yani birkere kulandim cok iyi sorustur bakalim varmi orda
MonaPisa Nirvana Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2008 5.889 67 683 52 Ankara 28 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Angelife #5 Canım haftada bir hakiki zeytinyağı ve badem yağıyla masaj yapıp 1 saat bekle ve yıka, çok kurumuş da olabilir saç diplerin, zeytinyağı iyi gelir. Bende işe yaramıştı. Şampuanını da değiştir bence. Belki o yapıyodur.
Canım haftada bir hakiki zeytinyağı ve badem yağıyla masaj yapıp 1 saat bekle ve yıka, çok kurumuş da olabilir saç diplerin, zeytinyağı iyi gelir. Bende işe yaramıştı. Şampuanını da değiştir bence. Belki o yapıyodur.
Angelife Onur'umm (= Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2009 95 1 86 Adana 7 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Angelife #6 tesekkur ederim biraz gec gırmek zorunda kaldım ama mutlaka denicem cok saolun kızlar