- 23 Ağustos 2009
- 140
- 0
Arkadaşlar öncelikle merhabalar benide aranıza kabul edersiniz umarım:asigim: Arkadaşlar benim çok büyük bir sorunum var,sitelerde dolaşırken siteyi gördüm,ve gerçekten süper paylaşımlar var,umarım bana yardımcı olursunuz...Arkadaşlar ben yeni evli bir bayanım.Eşimle ikinci kez tam olarak ilişkiye girerken -kızlık zarından değil- bir kanamam oldu.Kanama ne az ne de çoktu.Eşim korunuyordu ve kanamadan dolayı devam etmedik.Daha sonra idrarımda damla damla kanama ve sık idrara çıkma şikayetimle ilaç kullanmaya başladım ve 1-2 güne bu şikayetim geçti.Sorum şu arkadaşlar,benim adetim 4 gün gecikti,ilişkidende 21-22 gün geçti diye düşünüyorum,2 kez hamilelik testi yaptım -idrar yoluyla- her ikiside negatif çıktı.
Ancak vajinal akıntım var,normal renginde her zaman adetten önce olduğu gibi,ayrıca göğüslerim şişti ve acıyor ve şu var ki yumurtalıklarım son 2 gündür feci acıyor sanki bıçak saplanır gibi,ayrıca şişkinlik sorunu yaşıyorum aşırı derecede...senağlama miğde bulantısı,baş dönmesi gibi şikayetlerim yok.Sizce hamile olabilir miyim?Hamile olsam anlaşılır mıydı o iki testte?Henüz çok erken bi hamilelik istemiyorum daha...:1no2ış gebelik olabilir mi?Ya da kanamam olduğu için adetim gecikebilir mi?Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar... :Saruboceq:
Ancak vajinal akıntım var,normal renginde her zaman adetten önce olduğu gibi,ayrıca göğüslerim şişti ve acıyor ve şu var ki yumurtalıklarım son 2 gündür feci acıyor sanki bıçak saplanır gibi,ayrıca şişkinlik sorunu yaşıyorum aşırı derecede...senağlama miğde bulantısı,baş dönmesi gibi şikayetlerim yok.Sizce hamile olabilir miyim?Hamile olsam anlaşılır mıydı o iki testte?Henüz çok erken bi hamilelik istemiyorum daha...:1no2ış gebelik olabilir mi?Ya da kanamam olduğu için adetim gecikebilir mi?Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar... :Saruboceq: