Yardım..

hera.zeus

Geçmiş,geçmiştir..!!
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2009
676
4
96
Bursa
kızlar ben daha önce gene böyle bi konu actım.. sevgilim cok ilgisiz.. soğuk davranmıyor,ama bilmiyorum buluşmak istemiyor sanki buluştuğumuzdada 20dk filan durup gidiyor en azından cağrı at diyorum atıyorum ya diyor günde bikaçkere.. ben aramassam aramıyor. kontörüm btti arayabileceğim kimse yok filan diyip bahaneler uyduruyor bugün kavga ettik telefonda bağırdım cağırdım bitti dedim.saçmalama iyi değilsin sen dedi evet değilim senin yüzünden dedim iyi olduğun zaman ara beni konusalım dedi kapadı. 2 saat filan telefonumu kapadım cağrı filan atmamış telefonumu actım baktım hiçbişey yok aradım busefer kesin bitiricektim kesin kararım demek için.kapının önündeyim dedi. cıktım dısarı gene 20dk civarı bişey durdu. bibaktım haksız oyken naptı ne etti haksız ben oldum ben onu anlamıyormusum. hep böyle yapıyormusum üzüyormusum onu ben dedim ben nolucam bende üzülüyorum sen kuruntu yapıyosun diyo napıcamı gerçekten bilmiyorum

Zaten ben bu erkekleri anlamıyorum.. Ama şu bir gerçek ki gerçekten çok seven bir insan sevgilisine ilgisiz kalamaz. Nispet yapıyormuşum gibi algılama sakın benim sevgilim 10 dakikada bir mesaj atar durmadan arar sesini duymadan yapamıyorum falan der.. Ama ilk başlarda o da böyleydi. Sonra biz ayrıldık o zamanlar çok düşünmüş bensiz yapamayacağını anlamış biz barıştık. 10 aydır çıkıyoruz. Bana o zamanlar demişti ki ayrılıp barıştıktan sonra ben sana sadece değer veriyordum seviyordum da fakat aşık değildim.. Şimdi aşığım diyor bunu gerçekten hissediyorum. Belki bir ayrılık değilde ilişkinize bir süre ara verebilirsiniz. Sevgilinede dersin ki : Hayatının neresinde olduğuma karar ver,senden istediklerim zor birşey değil otur düşün. Gerçekten devam etmek istediğine karar verirsen tek bir mesaj atman yeterli olacak. Ama yok benimle devam etmeyeceğini düşünürsende dönüşü olmayacak ve ilişkimize noktayı koyacağız de. Ama karar senin benimki yalnızca bir öneri..

Madem bu kadar ilgisiz bırak bence
Seni aramamak için bahane bulduğu yetmezmiş gibi birde kendini haklı çıkarmaya çalışıo :1closedeyes:

Madem bu kadar ilgisiz bırak bence
Seni aramamak için bahane bulduğu yetmezmiş gibi birde kendini haklı çıkarmaya çalışıo :1closedeyes:

bugün ayrılmak istediğimi yapamadığımı söyledim kapının önüne geldi konusmak için ayrıl diyorum istemiyrsan yapamıyorsan ayrılalım ne sen beni üz nede ben daha fazla üzüleyim kuruntu yapıyosun sen ben bişey yapmıyorum diyor

Resmen ayrılalım demiş işte :sm_confused:
Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin demiş :1closedeyes:
Deveyi gütmek yada terkedip gitmek sana kalmış

anlattığın şeyler kuruntu değil ki, ilgi beklemen çok normal sonuçta sevgilinden.

yanyana olduğumuz zaman hiçbişey yok gayet iyi ama yanımdan gttiği zaman cok değişiyor bilmiyorum eskiden beni sevdiğine emindm aldatmıycana şimdi hiçbirine emin değilim bu ilgisizliğin başka acıklaması olmaz ki.. buugün sulandırdı gözlerini senin yüzünden sinir hapı kullanıyorum dedi. ayrıl dedim ya ayrıl neden dedim burdasın ben bitirdim neden geldin dedim. tamam dedi ayrılalım bitirmek senin için bukadar kolaysa dicek bişeyim yok dedi iyi dedim döndüm gidiyorum tuttu kolumu şaka yaptım nereye diyo ya resmen dalga geciyo

ama bunun bir açıklaması olmalı, madem seni seviyor; seninle konuşup uzlaşmalı.
sadece yanyanayken herkes ilgilenir ama önemli olan birbirinizden ayrıyken araması..
bu ilişki seni çok yıpratır arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…