• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Yardım :(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

EveNsTar_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2009
36
0
86
33
İstanbul
arkadaşlar saçlarım çok seyrek ve az.Ben daha yoğun durmasını istiyorum.Yardımcı olabılır mısınız?benneyaptımki:kedi:

benim saclarımda seninki gibi canım :( ben basımı egip kurutuyorum saclarımı daha sonra ne sekil vereceksem veriyorum biraz krepe yapar ve sprey sıkarsan oldukca hacimli duruyor

ama cok hacimli dursun istiyorsan sacların nemliyken biraz jole sur ve fon makinası ile kurut sonra ellerinle dagıt hafif dalgalı ve cok hacimli oluyor bana ne oldu senin saclarına cok gürlesmiş diyorlar

ama çok seyrek saçı kat da kurtaramıyor ki, medobiotin ile ilgili bi topik var cnm, onu bi incele istersen.

benim saclarımda seninki gibi canım :( ben basımı egip kurutuyorum saclarımı daha sonra ne sekil vereceksem veriyorum biraz krepe yapar ve sprey sıkarsan oldukca hacimli duruyor

ama cok hacimli dursun istiyorsan sacların nemliyken biraz jole sur ve fon makinası ile kurut sonra ellerinle dagıt hafif dalgalı ve cok hacimli oluyor bana ne oldu senin saclarına cok gürlesmiş diyorlar

teşekkürler canım bir deniyim bakalım (:

Back