• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
mrb arkadaşlar benim saçlarım koyu kahve ben açık kumrala boyamayı düşünüorum ya o renge dönmezse diye korkuyorum ama yardımcı olurmusunuzzz???:uhm:

1. Saçların boyalı mı?
2. Boyalı ise dipleri çıkmış mı?

evt ama uzun zamn önce boyamıştım uçlarına doğru boya var dipleri çıktı

cnm bunu kendin yapamassın biliyosun sanırım..
kuaförde açıçılar kullanılarak olur ve bence yazada yakışır bir renk bence..

mrb arkadaşlar benim saçlarım koyu kahve ben açık kumrala boyamayı düşünüorum ya o renge dönmezse diye korkuyorum ama yardımcı olurmusunuzzz???:uhm:

selammm aynı dert bendede var ve benimde saçım koyu kahve ben dün lorealin kumraıyla boyadım hiç farketmedi gibi bişey kesinlikle kuaföre yaptır bide ten rengin ne arkadaşım bende açtırmayı düşünüyorum ama gidermi gitmezmi bilemiyorum

cnm beyaz tenliyim bi boyıyım 20 gün
sonra yine boyarım die düşünüorum ama kararsıız kaldım şimdi:(

uçları açık kumraldan koyuysa dönmeyeceği kesin. bence bir kuaföre git bitkisel kusturma uygulasınlar.

saçımda çok boya yok 8 ay önce botamıştım önce palettenin açıcısıyla açıp daha sonra boyasam olmasmı ki???

saçımda çok boya yok 8 ay önce botamıştım önce palettenin açıcısıyla açıp daha sonra boyasam olmasmı ki???

valla ben pallete ile açtım ilk muhteşem oldu sonrası tam faciaaaaaaaa saçlarım mahvoldu

tavsiyeler için çk sağolun..

Son düzenleyen: Moderatör:
Back