Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten korkuyorum lütfen sizde daha fazla korkutmayın.Böyle bir ihtimal var. Prezervatif de bu ihtimalleri ortadan kaldırmak için var. Geçmiş olsun.
Zaten korkuyorum lütfen sizde daha fazla korkutmayın.
18 olmama 1ay var ne yapacağımı bilmiyorumBöyle bir ihtimal var. Prezervatif de bu ihtimalleri ortadan kaldırmak için var. Geçmiş olsun.
Yani üzgünüm, korkuyorsanız önlem alacaktınız. Stresten de gecikme olabilir. Eczaneden alacağınız herhangi bir gebelik testinde çıkar 20 gün geçtiyse.Zaten korkuyorum lütfen sizde daha fazla korkutmayın.
Eski sevgilim sperm gelmedi diyor. Kendinden çok emin. Geldiğinde hemen siliyorduk. Çok korkuyorumYani üzgünüm, korkuyorsanız önlem alacaktınız. Stresten de gecikme olabilir. Eczaneden alacağınız herhangi bir gebelik testinde çıkar 20 gün geçtiyse.
Ne ara eski sevgilin oldu ayolEski sevgilim sperm gelmedi diyor. Kendinden çok emin. Geldiğinde hemen siliyorduk. Çok korkuyorum
O akşam ayrıldıNe ara eski sevgilin oldu ayol
Kullanıp atmış kusura bakma. Sana da stresi kalmışO akşam ayrıldı
Malesef öyle olduKullanıp atmış kusura bakma. Sana da stresi kalmış
Gelip gelmediğinden ben emin değilim ama eski sevgilim gelmedi diyorVajinaya yakın bir yere geldi dediğine göre içeri boşalmadı demek ki. O zaman hamile kalmazsın. Ama dikkatli ol daha reşit değilsin üstelik çocukta seni terk etmiş. Bir şeyler yaşayacaksan böyle durumlarda sorumluluk alabilecek,kaçmayacak birileriyle yaşa.
Eğer içine boşalmadıysa nasıl gelmiş olabilir ki?Gelip gelmediğinden ben emin değilim ama eski sevgilim gelmedi diyor