• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım

Rana52

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2022
8
0
1
20
20 gün önce sürtünme yolu ile ilişki yaşadık. Sperm vajinaya yakin bir yere geldi hemen sildik. Ve adetim 3gun gecikti. Gebelik durumu olabilir mi. Çok korkuyorum böyle bir ihtimalin olmasından.
Lütfen yardım edin

Böyle bir ihtimal var. Prezervatif de bu ihtimalleri ortadan kaldırmak için var. Geçmiş olsun.

Zaten korkuyorum lütfen sizde daha fazla korkutmayın.
Yani üzgünüm, korkuyorsanız önlem alacaktınız. Stresten de gecikme olabilir. Eczaneden alacağınız herhangi bir gebelik testinde çıkar 20 gün geçtiyse.

Yani üzgünüm, korkuyorsanız önlem alacaktınız. Stresten de gecikme olabilir. Eczaneden alacağınız herhangi bir gebelik testinde çıkar 20 gün geçtiyse.
Eski sevgilim sperm gelmedi diyor. Kendinden çok emin. Geldiğinde hemen siliyorduk. Çok korkuyorum

Vajinaya yakın bir yere geldi dediğine göre içeri boşalmadı demek ki. O zaman hamile kalmazsın. Ama dikkatli ol daha reşit değilsin üstelik çocukta seni terk etmiş. Bir şeyler yaşayacaksan böyle durumlarda sorumluluk alabilecek,kaçmayacak birileriyle yaşa.

Bu korkuyu bir daha yaşamak istemiyorum o yüzden büyük konuşmim ama bir daha olmaz zaten

Vajinaya yakın bir yere geldi dediğine göre içeri boşalmadı demek ki. O zaman hamile kalmazsın. Ama dikkatli ol daha reşit değilsin üstelik çocukta seni terk etmiş. Bir şeyler yaşayacaksan böyle durumlarda sorumluluk alabilecek,kaçmayacak birileriyle yaşa.
Gelip gelmediğinden ben emin değilim ama eski sevgilim gelmedi diyor

Back