Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yardım
- Konu Sahibi Rana52
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- adet 3 gün geçti yardim
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Zaten korkuyorum lütfen sizde daha fazla korkutmayın.Böyle bir ihtimal var. Prezervatif de bu ihtimalleri ortadan kaldırmak için var. Geçmiş olsun.
Zaten korkuyorum lütfen sizde daha fazla korkutmayın.
18 olmama 1ay var ne yapacağımı bilmiyorumBöyle bir ihtimal var. Prezervatif de bu ihtimalleri ortadan kaldırmak için var. Geçmiş olsun.
- 18 Nisan 2021
- 14.885
- 1
- 46.383
- 548
Yani üzgünüm, korkuyorsanız önlem alacaktınız. Stresten de gecikme olabilir. Eczaneden alacağınız herhangi bir gebelik testinde çıkar 20 gün geçtiyse.Zaten korkuyorum lütfen sizde daha fazla korkutmayın.
Eski sevgilim sperm gelmedi diyor. Kendinden çok emin. Geldiğinde hemen siliyorduk. Çok korkuyorumYani üzgünüm, korkuyorsanız önlem alacaktınız. Stresten de gecikme olabilir. Eczaneden alacağınız herhangi bir gebelik testinde çıkar 20 gün geçtiyse.
- 18 Nisan 2021
- 14.885
- 1
- 46.383
- 548
Ne ara eski sevgilin oldu ayolEski sevgilim sperm gelmedi diyor. Kendinden çok emin. Geldiğinde hemen siliyorduk. Çok korkuyorum
O akşam ayrıldıNe ara eski sevgilin oldu ayol
Kullanıp atmış kusura bakma. Sana da stresi kalmışO akşam ayrıldı
Malesef öyle olduKullanıp atmış kusura bakma. Sana da stresi kalmış
- 6 Aralık 2018
- 6.662
- 15.579
- 248
Gelip gelmediğinden ben emin değilim ama eski sevgilim gelmedi diyorVajinaya yakın bir yere geldi dediğine göre içeri boşalmadı demek ki. O zaman hamile kalmazsın. Ama dikkatli ol daha reşit değilsin üstelik çocukta seni terk etmiş. Bir şeyler yaşayacaksan böyle durumlarda sorumluluk alabilecek,kaçmayacak birileriyle yaşa.
- 6 Aralık 2018
- 6.662
- 15.579
- 248
Eğer içine boşalmadıysa nasıl gelmiş olabilir ki?Gelip gelmediğinden ben emin değilim ama eski sevgilim gelmedi diyor