Gebeliğe Hazırlık ? Yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sapsirella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2020
135
63
48
34
Arkadaşlar bugün kadın doğuma gittim letu kullanmıştım yumurta geliştirici güzel gelişmiş hiçbir sorun yok dedi bu ay 2.deneyişimiz olacak yeni yani lakin çıktıktan sonra reçete yazmış onu verdiler tekrar giremedim doktorun yanına eczaneye geldiğimde çatlatma iğnesi verdiğinş söylediler benim bir problemim yok neden verdi anlamadım doktordan da memnun değilim değiştircem zaten de böyle birşey başına gelen var mı vurdurmicam iğneyi de

Yeterli bilgi vermemiş iğne iyidir iğmeyi vurulun. İğneden 36 saat sonra çatlama ve ilişki olur ve şans artar. Ymurta müdahale ile büyütüldüğü için iğne olmazsanız kiste dönüşebilir bir ihtimal.

Kac mm ulaşmıştı iğneyi vurdur bence o kadar ilaç kullanmışsın değsin iğne yumurtayı catlatmayi kolaylaştırıyor diyelim yumurtan gelişti ama çatlamadi buda olabilir ben iki defa klomen kullandım ikisinde de iğne vuruldum

Hamile kalman kolay olur neden vurulmuyorsun ki ne zaman vuracgını söylemedimi ben o igne ile hamile kalanlardanım hem çatlamayan yumurtan olupda kist te oluşmaz

Hamile kalman kolay olur neden vurulmuyorsun ki ne zaman vuracgını söylemedimi ben o igne ile hamile kalanlardanım hem çatlamayan yumurtan olupda kist te oluşmaz
Ya ben vurulurum o sıkıntı değil doktorun muamelesi hoşuma gitmedi empati kurun gidiyorsunuz ne yazdığını bile söylemeden çıkıyorsunuz eczacı doktorunuz bilgilendirecek dedi doktora sordum ilaç kalmamış ne zaman vurulmak gerekiyor diye yarın vurdur yazmış yani açıklama yok daha 2.ay denememiz bu kadar ilgisiz olması canımı sıktı vurulma saati vs önemli diyorlar iğnenin artı ne zaman ilişki olacak vs bilmiyorum ki kist hiç yoktu bende oluşma ihtimali olsa doktor söyler miydi bilmiyorum yumurtan gelişti onu biliyorum

Doktorunu degiştirmelisin acilinden igne saati günü çok önemli

Değiştircem kadın Bi sorunun yok deyip iğne yazmış tek kelime açıklama yapmadı Bi de anlamadığım şey daha 2. Denememiz olacak yani bu iğne için erken değil mi
İgne gerekliyse ilk seferdede verir igneden sıkıntı gelmez takılma

İşte gerekli mi değil mi niye verdi nasıl ne zaman vurulacak hiçbir şey demediği için doktor vurulmadım Bi sorun yok marta kadar deneyin öyle gel dedi sonra baktım iğne yazmış saçma yani madem öyle açıklama yap eczane de şok oldum
İgne gerekliyse ilk seferdede verir igneden sıkıntı gelmez takılma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…