Gebeliğe Hazırlık Yardım?!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sapsirella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2020
135
63
48
34
Hamile kalmak için önerebileceğiniz herhangi birşey var mı aceba 2. Ay deneyemimiz oluyor bugün ovülasyon günüm??

1- Ne kadardır evlisiniz ve deniyorsunuz
2- Eşiniz ve sizin tahlil tetkikleri yapıldımı?
3- Hiçbir sorun yoksa ovülasyon takibi yaparak o günleri değerlendirin, 1 sene deneyin sonra doktora başvurun

Ya keşke mümkün olsa ama olmuyor geçen oy o kadar takmıştım ki klomen kullandığım için oturdum hüngür hüngür ağladım bu ay sırf bu yüzden klomen ıstemedim
Benim bi arkadaşım vardı testlerle yatıp kalkardı her dakka hamile kalmaya odaklanmışti bi türlü olmuyodu. Sonra taşınma işleri falan çıktı bazı sorunlari oldu düşünmedi düşünemedi o an o ay hamile kaldı

Benim amcamin gelini 70 tane gebelik testi almış internette uygun diye bizde bunu duyunca gülmüştük her ilişki sonrası mı deneyecekmis diye

1 senedir evliyiz tsh değerim 4 diye bekliyorduk 100 mg kadar yükseltti doktor ama 3 ün altına düşmüyor o nedenle çocuğa başlayın artık dedi doktor tsh hariç Bi sorunum yok çok şükür geçen ay olmadı bu ay letu verdi doktor yumurta geliştirici pazartesi tekrar gideceğim yüksek ihtimalle geçen ay olduğu gibi duphaston verecek çocuk daha rahat tutunsun düşük vs olmasın diye. Takmamak olmuyor ya keşke olsa hani yediğimiz içtiğimiz etkileyen herhangi birşey var mı o açıdan sordum

Cok istediğimiz için olmuyor belki ama insanlık hali olmuyor insan kafasından atamıyor

Hee anladım canım valla limon kullanma düşük etkisi yapar diyorlar ağır kaldırma ben bunları tavsiye edebilirim

Cok istediğimiz için olmuyor belki ama insanlık hali olmuyor insan kafasından atamıyor
Aynen öyle mesela geçen ay test yaptım silik çizgi çıktı ertesi gün yaptım tek çizgi çıktı kan verdim negatif çıktı yani çok takıyor insan Rabbim herkese nasip eder tez zamanda inşallah

Aynen öyle mesela geçen ay test yaptım silik çizgi çıktı ertesi gün yaptım tek çizgi çıktı kan verdim negatif çıktı yani çok takıyor insan Rabbim herkese nasip eder tez zamanda inşallah
Ben eşimle kavga ettim kan vermeye gidelim diye bata 2 gün vardı oda sabret geçsin dedi sinirlendim söylendim vs vs ertesi gün adet oldum

Benim amcamin gelini 70 tane gebelik testi almış internette uygun diye bizde bunu duyunca gülmüştük her ilişki sonrası mı deneyecekmis diye
Hahahaha yok artık yani demem oki stres hormonlara çok etki ediyor yinede herşey Allah dan o ne zaman ol derse ozaman olur tabi

Tabiki yedigimize ictigimize dikkat etmemiz lazim özellikle demir açısından zengin besinler.. Daha çok yumurta balık folik asit içeren yeşillikler süt yoğurt vs.....

Allah inşallah bebek haberiyle müjdelesin

Amin inşallah
Tabiki yedigimize ictigimize dikkat etmemiz lazim özellikle demir açısından zengin besinler.. Daha çok yumurta balık folik asit içeren yeşillikler süt yoğurt vs.....

Allah inşallah bebek haberiyle müjdelesin
Allah herkese hayırlı zamanda hayırlı evlat versin inşallah Bir sorum daha olacak kasıklarımda ağrı var yani hareketli gairp şeyler oluyor ve akıntım var ovülasyon dan kaynaklı mıdır?

Amin inşallah

Allah herkese hayırlı zamanda hayırlı evlat versin inşallah Bir sorum daha olacak kasıklarımda ağrı var yani hareketli gairp şeyler oluyor ve akıntım var ovülasyon dan kaynaklı mıdır?
Benim yumurtlama günümde de kasıklarımda ağrı olup yapışkan akıntım oluyor. Evet ondan kaynaklı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…