- 27 Kasım 2018
- 492
- 267
- 53
- 35
Soze nasil baslasam bilemiyorum....Bilenler vardir belki sikintili bi gebelik yasadim.En nihayetinde bebegim doğdu. Ben yasamasini bile beklemezken dogdu gayet aktif.Emmesi iyi hareketler iyi.Kalbinde fallot tetrolojisi var.kapanmayan bir delik 1-1.5 yasinda ameliyat öneriliyor.goz damarlati gelismemis takip ediliyor.Gorme merkezinde problem yok. Suan 2.5 aylik.mr cekilmesi gerek.esim tedirgin biraz uyursa uyanamaz diye. Ama cektiricez.simdi gelelim asil konuya.2-3 gundur bebegimde bi tuhaflik seziyorum...Gece yarisi karanlikta kalkip sesizce duruyor aglama yok kendince ses cikariyor oynar tarzda.goz bebekleri daha buyuk sanki gozlerini acip etrafa bakiyor bi saga bi sola kafasini oynatiyor.emerken meme ile once oynuyor sonra emiyor ( bu emizik vermeye calistik belki ondan kaynakli)devamli basini sola cevirmeye calisiyor..,bilmiyorum ben mi.dikkat ettikce bi seyler cikariyorum.Normal seylerde ben mi cok tedirginim.Ozellikle ozel cocuklar yetistirmis tecrubeli annelerden yardim istiyorum.Bebeginizde hatirladiginiz degisik hareketler nelerdi.nasil fark ettiniz sorunlarin??????