Yardim?

Anneyimben12

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2019
21
5
6
Merhba arkadaslar araniza yeni katildim☺ 22 yasindayim 3 yasinda oglum var bu son 1 senedir adetim her ay 1 hafta fln gecikiyor gecen ay 24 unde oldum ona gore yumurtlama gunum 8 kasimdi esimle 6 kasimda korunmasiz iliski yasadik ustinden 15 gun gecti test yaptim megatif cikti gecen ay 24 unde adet oldm bugun ayin 26 si ve hala adet olmadim hamile olablrmiyim acba tesekkurler☺

Son düzenleme:
Bende 21 kasimdan beri acaba hamile miyim diye dönüp duruyorum cubuk test yapiyorum negatif kan vermem gerek ama hic bi sey anlamadim 2 buçuk yasinda oglum var benim de 21 yasindayim

6. Haftaya kadar iki gebelik testimde negatifti:) gidin acilde kan tahlili yaptırın

6 kasimda iliski oldu 8 indede yumurtlama gunuydu ben 15 gun gecince test yaptm negatifti smdi adet gunum 2 gun geciyor ama zaten her ay geciyor du
birazcık daha bekle canım şöyle cumaya kadar bzede yaz sonucu o zamana kadar olmazsan tekrar test yap

Bende 21 kasimdan beri acaba hamile miyim diye dönüp duruyorum cubuk test yapiyorum negatif kan vermem gerek ama hic bi sey anlamadim 2 buçuk yasinda oglum var benim de 21 yasindayim
Ya benim nrmaldede zaten her ay adetim gecikiyor yumurtlama gununden 2 gun once iliskiye grdik 15 gun gecti test yapmistim negatifti smdide adetim 2 gun geciyor acba diyorum her ay oldgu gbi nrmal gecikmemi yksa hamilemi kaldim kaldiysam neden iliskiden 15 gun snra idrar testnde negatif ckti kafam karisik

O zaman sizde kan testi verin baska türlü anlasilmaz cunku benim hep duzenliydi bu yasima kadar ilk kez boyle bi sey oluyo ve testte de negatif cikiyo bir sürü sey arastirdim ayni durumda gibiyiz

Benim daha beter 2-3 hafta sarkıyordu ve geç yumurtlama oldu. Gecikmeler malesef beni çok agresif yapar, 18 yaşımdan beri yasmin kullanırım:) gebe kalmak için bırakmıştım. Ara ara bıraktığımda da düzenim bozuluyordu bende bırakmayı kesmiştim :) dediğim gibi gebelik testinde çıkmadı eşim doktora git ultrasonla bak bakalım dedi. Ultrasonda hiçbir şey gözükmedi.ama emin olmak için tahlil yapalım dedi. Doktor bi değişikti ama:) işime yakın diye gitmiştim. Sonra görmemişiz büyük ihtimalle çok küçük dedi:) neyse geç yumurtlama olmuş bu arada 21 gün falan. Son Regl tarihimi bebenin boyutlarına göre düzenledi doktorum. Ondan diyorum biraz bekle yada dayanamıyorsan git tahlil yaptır hemen:) umarım istediğin gibi olur

Zaten bole iliskiden 5 gun snra felan kasiklarmda cok hafif sanci oliodi mesela yerde otruyodum. Kalknca birden kramp gbi bisi griodu kasigima anlik acile gdnce hamilelk suphem var kan tahlili istyorum deyince yapiyolarmi

Gebelik için kan tahlili istiyorum demen yeterli sadece hcg hormuna bakılıyor. Ben pazar günü eve yakın özel hastanenin acilinde yaptırmıştım. 1 saatte internetten girip sonucunu görüyorsun. Hcg zaten hamilelikle oluşuyor. Bendeki raporda Miktarı ne ise karşılığında ortalama kaç haftalık olduğu da yazıyordu ve 5 haftaya denk geliyordu. Eğer gebelik varsa da raporu saklarsın doktora gittiğinde bir daha yaptırmana gerek olmaz.

Anladim canim cok sagol ben dedgm fbi 6 kasimdi iliskiye grmstik acba oldysa bile bukadr kisa zamanda 20 gun gecti cikarmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…