• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim

Arama kutucuğuna yazıp bir şeylere ulaşabilirsiniz.

Hesap gizleme çıktı, mertlik bozuldu :KK70: Benim hiç entrikalı konum yok, sırf kime baksam gizli diye ben de kapattım.
Ha ha ya aslinda entrika okumakta degil amacim az once idrakyollari iltihabi die bi uyenin konusunu okudum yazim anlatim dili cok hosuma gitti sanki bole yakin bi arkadasim anlatiyomus gibi okudum ailesiyle olan probleminden bahsetmis allah allah bole guzel dilli bi insan neden ailesiyle skinti yasarki die merak edip diger konularinu okumak istedim

Ha ha ya aslinda entrika okumakta degil amacim az once idrakyollari iltihabi die bi uyenin konusunu okudum yazim anlatim dili cok hosuma gitti sanki bole yakin bi arkadasim anlatiyomus gibi okudum ailesiyle olan probleminden bahsetmis allah allah bole guzel dilli bi insan neden ailesiyle skinti yasarki die merak edip diger konularinu okumak istedim
Anlarım ;)
Ben de başka bir arkadaşın konularına bakmıştım, aynı dediğiniz gibi, çok eğlenceli bir stili vardı. Hele bir diyet konusu var, onu da bulursan göz atmadan geçmee :D Azkullanilmiskaynanamvar Azkullanilmiskaynanamvar

Anlarım :KK66:
Ben de başka bir arkadaşın konularına bakmıştım, aynı dediğiniz gibi, çok eğlenceli bir stili vardı. Hele bir diyet konusu var, onu da bulursan göz atmadan geçmee :KK70: Azkullanilmiskaynanamvar Azkullanilmiskaynanamvar
Eglenceliyse mutlaka okurum suan cocuk uyanmadan dedigim arkadasin butun konularini okumak istiyorum resmen🤣🤣

Bi uyenin konusunu okudum anlatim dilini cok begendim ve diger konularini okumak istedim ne var bunda burdaki kadinlar neden bukadar supheci yahu
anlatım dilini beğendi diye özellikle bir üyenin neler anlattığını okumak istemek çok garibime gitti ve saçma geldi.bence de siz o üyenin ismini öğrenmiş bir akrabasısınız kocası olmasanız bile.neler anlattığını öğrenmek istiyorsunuz.

anlatım dilini beğendi diye özellikle bir üyenin neler anlattığını okumak istemek çok garibime gitti ve saçma geldi.bence de siz o üyenin ismini öğrenmiş bir akrabasısınız kocası olmasanız bile.neler anlattığını öğrenmek istiyorsunuz.
Buna inanmak istiyorsaniz buyrun inanin ben aciklamami yaptim hicte dediginiz gibi.bir durum yok hatta o uyenin bu istegimi gormesini saglayabilirsiniz etiketleme falan yapilip haberi oluyosa sorun yok aksine kendisiyle tanismaktan cok memnun olurum

Back
X