- 28 Temmuz 2019
- 24
- 15
- 32
Merhaba arkadaşlar benim durumumda olan kaç kişi var acaba beni daha iyi anlayacaklar 5 yıldır evliyim yüzüm hiç gülmedi eşimle severek evlendim ama evlendikten sonra adam gün geçtikçe herşeyimw karısmaya basladı önceden hiç sorun olmayan seyler evlendikten sonra sorun olmaya basladı ilk pantolonlarıma taktı dar diye 38 bedenim 60 kiloyum ne yapayım 40 beden mi giyeyim büyük oluyor oda. oldugumdan küçük bir bedene girmeye çalısmıyorum ki neyse. Bir zaman sonra eski kız ark aradıgını gördüm telefonunda bu ne dedim tanımıyorum dedi falan filan ben ablamın yanına gittim hergün annemi aradı ikna etti onları bir daha olmayacak falan döndüm. Sorunlar hiç bitmedi yalnız dısarı cıkmam sorun yanımda ya arkdasım olacak ya ailemden biri diğer türlü sonra çıkarız deyip beni geçiştiriyor. İşim var bilmem ne. Yine alttan aldım ailem olur böyle seyler kıskanıyor seni güzelsin diye falan filan. İş yeri actı cafe geceleri sürekli gec geliyordu. nerdeyse hergün haftada bir kaç içmiyordu sadece onun dısında hergün alkollü geliyordu eve keyif mi yapıyor çalısıyor mu belli değil 3 e 4 e kadar hergün bekledim. İşyerini kendimiz açtığımız için çalısma fırsatı yakaladım gündüz çalısmak istedim bir kaç gün gittim. İş yok gündüz gitme bosuna dedi. Gel zaman git zaman cafe iş yapmadı kapandı bende hiç üzülmedim açıkcası düzensiz bir hayat yasıyorduk. Bu kez evde sürekli knight diye bir oyuna sardı gece gündüz 1 yıl onu oynadı 50.000 tl yakın oyuna para yatırmıs. Bankaya cafeden dolayı 200.000 tl yakın belki daha fazla borc . Dedim niye çalışmıyorsun ne olacak bu borclar
sana ne ödemeyecem dedi.
Niye çalısacamki çocugum yok birseyim yok dedi. Ben yasadıgımız sorunlar olsun maddi durumumuz olsun yolunda gitmedi bakamayacagımızı düşündüm istemedim hiç. Hem kendi çalısmıyor hem benim çalısmamam için bahaneler üretiyor. Tabiki doğurmayacam. Aramız soguktu zaten 4 5 aydır. ramazanda iyice açıldı. ben oruc tuttum kendisi tutmadı o kendi halinde ben kendi halimde takıldık aynı evde ayrı gibiydik 1 ay önce gece 4 te uyandırdı beni ya çocuk doğur ya da bosanalım dedi bende tamam dedim 1 aydır annem ve babamlayım. üstü kapalı tehdit ediyor beni sen göreceksin bilmem ne, gerekeni yapcam ben diyor. Allahım sen yardım et. Boşanma davasını açmasını bekliyorum. O acarsa bende ilk durusmada bende istiyorum derim biter hemen. Hiç birsey istemeyecem. Yeterki bir an önce bitsin. Dua edin bana.
sana ne ödemeyecem dedi.
Niye çalısacamki çocugum yok birseyim yok dedi. Ben yasadıgımız sorunlar olsun maddi durumumuz olsun yolunda gitmedi bakamayacagımızı düşündüm istemedim hiç. Hem kendi çalısmıyor hem benim çalısmamam için bahaneler üretiyor. Tabiki doğurmayacam. Aramız soguktu zaten 4 5 aydır. ramazanda iyice açıldı. ben oruc tuttum kendisi tutmadı o kendi halinde ben kendi halimde takıldık aynı evde ayrı gibiydik 1 ay önce gece 4 te uyandırdı beni ya çocuk doğur ya da bosanalım dedi bende tamam dedim 1 aydır annem ve babamlayım. üstü kapalı tehdit ediyor beni sen göreceksin bilmem ne, gerekeni yapcam ben diyor. Allahım sen yardım et. Boşanma davasını açmasını bekliyorum. O acarsa bende ilk durusmada bende istiyorum derim biter hemen. Hiç birsey istemeyecem. Yeterki bir an önce bitsin. Dua edin bana.
Son düzenleme: