Yardim

Cdm41

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2019
28
3
1
31
Kızlar merhaba 16nisan yumurtlama donemim en son ilişki 17nisan 19nisanda pembe leke ve kanama geldi kan testi yaptım ama negatif çıktı erken belli olmuyormuş sanırım 30nisan regli olmam gerekiyor ama olmadım 2mayis idrar testi yaptım negatif çıktı ve hala regli olmadım bu durumu yaşayan varmı hamilelik belirtisi olabilir mi

Canim geç döllenme de olabilir, mevsimsel ve strese bağlı gecikme de olabilir.
Bir kac gün bekleyip tekrar kan ver adetin gelmezse.
Hakkin da hayırlısı olsun inşallah.

Kan testi verin kesin sonuc cikar.Gec dollenme olunca idrarda hemen cikmayabiliyor

Canım kan testi yaptır kiminin ki idrar da cikmiyo

Hayır bence bu aşamada hiçbir şey yapma ve bekle geç döllenme bile olsa kısa bi süre sonra idrarda da çıkar. idrarda en azından silik de olsa bir çizgi görmeden kan testi yapmana gerek yok bence boşuna üzülebiliyoruz sonra 3 4 gün bekle bi daha idrar testi yap

İlk defa gecikti normalde öne gelir 2gun . Bekleyemem malesef ilaç kullanmam gerekiyor antibiyotik

Belkide yumurtlama gununu tahmin edemedin canim buyuk ihtimal sen yumurtlama kanamasi yasadin ztn 3 gun de ustune gormedgn surece mumkunati yok cikmaz o yuzden kullanmayiver antibiotik yanin1 gu ne acelen var hayat memat meselesi mi

Bacaklarimda ödem var ilaçla atıyorum . Eğer mumkunati yoksa gebeliğin neden kullanmayayim ilaçları anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…