- 5 Ekim 2017
- 2.437
- 3.534
- 133
- Konu Sahibi GeminiWoman
-
Bana misin demediSoğan kürü ?
Adacayi söker mi ki ya gerçekten deneyecegim hemenAdaçayı, maydanoz, dereotu.
O zaman yarın doktora git bir iğne ile hallediyorlarBana misin demedi
Adacayi söker mi ki ya gerçekten deneyecegim hemen
Civanpercemi duymustum bilginiz var mi acaba hemen ilaca basvurmak istemiyorum zaten hormon ignesi vurulacagim icin adet olmam gerekiyorO zaman yarın doktora git bir iğne ile hallediyorlar
Bunu da deneyecegim. Ben takintiliyim biraz bir mucize olsun istiyorum yatarken iceyim sabah adet olayimKekik çayı.
Duydum ama denemedim bir kez soğan suyu yapmıştım kür bittikten iki gün sonra regl olmuştumCivanpercemi duymustum bilginiz var mi acaba hemen ilaca basvurmak istemiyorum zaten hormon ignesi vurulacagim icin adet olmam gerekiyor
Fayda etmedi bana maalesefDuydum ama denemedim bir kez soğan suyu yapmıştım kür bittikten iki gün sonra regl olmuştum
Aynn canim gerçekten etkili ben yapmistim kekik cayi yapBunu da deneyecegim. Ben takintiliyim biraz bir mucize olsun istiyorum yatarken iceyim sabah adet olayim
Tamamdir tesekkurler ☺Aynn canim gerçekten etkili ben yapmistim kekik cayi yap
Anladım; sakın hepsini bir arada deneyip bünyenizi zorlamayın. Bitk çayları ismi kadar masum olmuyor bazen. Iyice araştırmanızı yapıp birini seçin, umarım etkili olur.Bunu da deneyecegim. Ben takintiliyim biraz bir mucize olsun istiyorum yatarken iceyim sabah adet olayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?