Merhaba ben 18 agustos akşam 23.00 te adet olmuştum 31 agustos yumurtlama testiyle anladim yumurtlamam mıs ne zaman adet olmam gerekiyor? 14 eylül kahverengi leke geldi başka hic gelmedi
Merhaba ben 18 agustos akşam 23.00 te adet olmuştum 31 agustos yumurtlama testiyle anladim yumurtlamam mıs ne zaman adet olmam gerekiyor? 14 eylül kahverengi leke geldi başka hic gelmedi
Benim de çok azcik kahverengi akıntı gelip kesilmişti, hamile olduğumu biliyordum yerleşme kanaması diye düşünmüştüm onu. Belki senin de öyledir bir test yap bakalım baya geçmiş. gebelik varsa bugün çıkar idrar testinde
Benim de çok azcik kahverengi akıntı gelip kesilmişti, hamile olduğumu biliyordum yerleşme kanaması diye düşünmüştüm onu. Belki senin de öyledir bir test yap bakalım baya geçmiş. gebelik varsa bugün çıkar idrar testinde
Benimki beklenen adet tarihi geçince gelmişti galiba. Çok net hatırlamıyorum. Ben kan testi yaptırmıştım, kanda erken belli oluyor sana da tavsiye ederim bugün açık olan bir polikliniğe kan ver sonuç 1 saate cikar
Resmen ilk kez oluyor 27 yasindayim dun gelen durumu ciddiye almamistim adetin basinda hafif leke olur diye ama bugun gelmeyince merak ettim dogrusu. normalde ertesi gün dolu dolu kanamam olurdu.okudugum yazilara göre de döllenme 8 gün sonra kanama olur yaziyor normalde bunu 10 eylulde yaşamam gerekirdi 1 eylul yumurtalatim catladi çünkü