• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım!!!

Vasfiyeteyzeniz

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
8.573
18.009
448
35
kızlar akşam üzeri instagramda bi video gördüm tesadüf. Sma hastası tunahanın videosu. Valla benim ağlamaktan gözüm çıktı yüreği kaldıran izlesin. İsmi tunahansenyurt.
İşin özü su sma hastası 4 yaşında bir anne kuzusu. 4 doz ilaç alması lazım hayatını devam ettirmek için. Ve bu ilaçlar Türkiye’de karşılanmadığı için 1 milyon 200 bin civarı bi yardım toplanması gerekiyor. Sadece 120 bin kişi bağış mesajı atsa bir çocuğun hayatı kurtulacak düşünün. Bir paket sigara parası kızlar. Yardım kampanyası valilik onaylı instagramdan bakabilirsiniz. Ne anneyi ne kuzusunu tanımıyorum ama kalbim parça parça izlediğimden beri. Yapmanız gereken
Tunahan yazıp 1352 ye göndermek. Bu konu yasak alabilir ban yiyebilirim ama 2-3 kişi bile mesaj atsa değer

Kızlar 50 bin SMS olmuş bile nerdeyse yarısı bitmiş. Hadi herkes duyurabildiği yere duyursun bu sabaha güzel haberle başlatalım bu anneyi

24925CC9-B852-485A-B4D4-EE287049F966.webp

64 bin SMS olmuş bile kızlar yarısını geçti bile. Kaldı 56 bin SMS. İnsanın karşısına her zaman yardım fırsatı çıkmaz

toplu bağış yapabileceğimiz bir hesap numarası yok mu? tam inceleyemedim yazıyorsa da ben görmediysem kusura bakmayın.

Back
X