Aylardır düzenli hatta saati saatine regl oluyorum şuanda dk hapı da kullanıyorum hamile değilim diye. O kasım ayında bende psikolojik olduğunu düşündüm zaten testlerde negatifti ve korunmuştuk sonra bu titreşim ve acı olunca tekrar korktum yoksa aklımda yoktu hamilelik . Olma ihtimali imkansız iken buraya girip sürekli böyle sorular sormaktanda sıkıldım ama bazı şeyler beni şüpheye düşürüyor iştePsikolojik olabilir.
Peki adet olmadınız mı hala?
Kan testi yaptırmadım ama ilişkiden 1 ay sonra ultrasona girdim hiiçbir şey yoktu. 40mm çapında kistler yani pco olduğunu söyledi sadece doktor eğer yanlş hatırlamıyorsam o yüzden şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum ve aylardıe düzenli regl oluyorumBirde kasımdan beri adet olmuyor musunuz?
O zaman %100 hamile değilsiniz.Kan testi yaptırmadım ama ilişkiden 1 ay sonra ultrasona girdim hiiçbir şey yoktu. 40mm çapında kistler yani pco olduğunu söyledi sadece doktor eğer yanlş hatırlamıyorsam o yüzden şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum ve aylardıe düzenli regl oluyorum
Çook teşekkürler umarım dediğiniz gibidir bende ihtmal veremiyorum ama insan şüpheye düşüyor işte:))Yani hamile olma ihtimaliniz %0.01 filandır sanırım. Bence fazla kafanıza takıyorsunuz. Bağırsaklarda yumurtalığa yakın belki gaz sancısıdır. Bastırınca ağrınız oluyorsa muhtemel spor sonrası gazdır. Karnınız da buna bağlı şişiyor olabilir. Ama hamile değilsinizdir. Zaten adette oluyormuşsunuz. Bence çocuğu çok istediğiniz için böyle hissediyorsunuz.
Doktor pco ileri seviye değil çok hafif şeyler istersen dk hapı kullan dediği için kistleri pek ciddiye almamıştım neyse içimi rahatlatayım teşekkür ederim:))O zaman %100 hamile değilsiniz.
Bende de pco var ve zaman zaman adet olamayıp bu durumları yaşıyordum. Stres yapmayın kistlerden olabilir ağrıda bende hamile kalmadan önce kistlerden dolayı oluyordu.
Hem korunuyorsunuz hem adet olmuşsunuz. Yani şüpheye düşmemeniz lazım.sizin için en Doğru zamanda umarım anne olursunuz geçmiş olsunÇook teşekkürler umarım dediğiniz gibidir bende ihtmal veremiyorum ama insan şüpheye düşüyor işte:))