• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım

Helinimsi

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2017
167
57
13
Merhaba arkadaşlar konuyu yanlış yere yazıyorsam affola daha öncede bu konuyu yazdım başka forumlara ama içim rahat etmedi uzun yazarsam kusuruma bakmayın. Ben kasım ayında yaşadığım belirtilerden hamile olduğumu sanıyordum çünkü kasım ayında regl olmama rağmen belirtiler geçmedi kasımdan aralığa kadar yaklaşık 10 test yaptım hepsi negatifti düzenli regl olmama rağmen 2 hafta önce yine bi test yaptım testte negatif olunca olmadığına inandım. Ama asıl sorum şu 52 kilo olmama rağmen göbeğim çıktı ailem çok bi göbeğimin olmadığını abarttığımı söylüyor hep zayıf olmama rağmen ufak bi göbeğim vardı ama ben dahada büyüdüğünü hissediyorum hala aynı bedendeyim hamile olsam 17-18 haftalık falan olurdu . Göbeğim çıktı diye yediklerime dikkat ediyorum ve dün 15-20 dk yürüyüş koşu yaptım baya tempolu bundan öncede yarım saat karın popo egzersizleri yapıyodum ama 10 gün önce bıraktım. Şuan dk hapıda kullanıyorum ve tam bugün aşağıya fotoğrafını koyduğum yerlerde dokununca baya canım acıyor ve oralar sert gibi ilk soldaydı bi kaç dakika sonra tekrar dokundum iki tarafta acıyordu şuan ise sadece sağ tarafım acıyor ama dokunmadığım sürece hiçbir şeyim yok böyle bir şey yaşayan var mı? Bunun sebebi ne olabilir ve hangi doktora gitmeliyim? Dün yaptığım koşu yüzünden olmuş olabilir mi? Ben hamilelik şüphesinden bi kurtulamadım ve arada sırada karnımda titreşim gaz gibi şeyler hissediyorum 2 hafta önce baya fazlaydı bu hissettğim şeyler? Hamile değilsem bile bu hissettiğim ne olabilir lütfen:(

Kan testinde de negatif mi çıktı? Kadın doğuma gitmenizd fayda var.

Psikolojik olabilir.

Peki adet olmadınız mı hala?
Aylardır düzenli hatta saati saatine regl oluyorum şuanda dk hapı da kullanıyorum hamile değilim diye. O kasım ayında bende psikolojik olduğunu düşündüm zaten testlerde negatifti ve korunmuştuk sonra bu titreşim ve acı olunca tekrar korktum yoksa aklımda yoktu hamilelik . Olma ihtimali imkansız iken buraya girip sürekli böyle sorular sormaktanda sıkıldım ama bazı şeyler beni şüpheye düşürüyor işte

Birde kasımdan beri adet olmuyor musunuz?
Kan testi yaptırmadım ama ilişkiden 1 ay sonra ultrasona girdim hiiçbir şey yoktu. 40mm çapında kistler yani pco olduğunu söyledi sadece doktor eğer yanlş hatırlamıyorsam o yüzden şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum ve aylardıe düzenli regl oluyorum

Kan testi yaptırmadım ama ilişkiden 1 ay sonra ultrasona girdim hiiçbir şey yoktu. 40mm çapında kistler yani pco olduğunu söyledi sadece doktor eğer yanlş hatırlamıyorsam o yüzden şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum ve aylardıe düzenli regl oluyorum
O zaman %100 hamile değilsiniz.

Bende de pco var ve zaman zaman adet olamayıp bu durumları yaşıyordum. Stres yapmayın kistlerden olabilir ağrıda bende hamile kalmadan önce kistlerden dolayı oluyordu.

Yani hamile olma ihtimaliniz %0.01 filandır sanırım. Bence fazla kafanıza takıyorsunuz. Bağırsaklarda yumurtalığa yakın belki gaz sancısıdır. Bastırınca ağrınız oluyorsa muhtemel spor sonrası gazdır. Karnınız da buna bağlı şişiyor olabilir. Ama hamile değilsinizdir. Zaten adette oluyormuşsunuz. Bence çocuğu çok istediğiniz için böyle hissediyorsunuz.

Yani hamile olma ihtimaliniz %0.01 filandır sanırım. Bence fazla kafanıza takıyorsunuz. Bağırsaklarda yumurtalığa yakın belki gaz sancısıdır. Bastırınca ağrınız oluyorsa muhtemel spor sonrası gazdır. Karnınız da buna bağlı şişiyor olabilir. Ama hamile değilsinizdir. Zaten adette oluyormuşsunuz. Bence çocuğu çok istediğiniz için böyle hissediyorsunuz.
Çook teşekkürler umarım dediğiniz gibidir bende ihtmal veremiyorum ama insan şüpheye düşüyor işte:))

O zaman %100 hamile değilsiniz.

Bende de pco var ve zaman zaman adet olamayıp bu durumları yaşıyordum. Stres yapmayın kistlerden olabilir ağrıda bende hamile kalmadan önce kistlerden dolayı oluyordu.
Doktor pco ileri seviye değil çok hafif şeyler istersen dk hapı kullan dediği için kistleri pek ciddiye almamıştım neyse içimi rahatlatayım teşekkür ederim:))

Çook teşekkürler umarım dediğiniz gibidir bende ihtmal veremiyorum ama insan şüpheye düşüyor işte:))
Hem korunuyorsunuz hem adet olmuşsunuz. Yani şüpheye düşmemeniz lazım.sizin için en Doğru zamanda umarım anne olursunuz geçmiş olsun

Back
X