• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YARDIM

Korku123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2017
19
2
1
27
30 ekim de bir ilişki yaşadım neredeyse 2buçuk ay oldu onun üstüne iki kez adet gördüm bir kaç gün önce de korktum ve gebelik testi yaptım ama sonuç negatif çıktı, şimdi de adetim 5 gün gecikti ve önceden olan adete yaklaşırken ki karın ağrım yok ne olabilir ? Çok stresliyim onun için de gecikme olabilir mi ?

30 ekimdeki ilişkiden gebe kalmış olsanız üzerine 3 adet dönemi geçmiş bir de sat tam hesap etsek şuan cinsiyetini bile bildiğiniz bir bebek tasıyor olurdunuz
nolur açıp biraz okuyun o zaman şu soruyu sormanın ne kadar mantık dışı oldugunu anlarsınız

Daha doğrusu o topige mesaj yazmis.Yani ustune adet gordum filan demis ya ama burda da baska biseyden bahsediyor kafam karisti. Birinde ustune 2 adet gordum diyor birinde 3 o zaman nasil hamile olcak kio_O
Merhaba. 18 yaşındayım bir kişiyle ilişkiye girdim istemeden, ve sanırım içime boşaldı adetim 8gün gecikti ama 8günün sonunda adet oldum şuan döngüye iki hafta var ve benim 3-4 gündür ani karın ağrılarım oluyor nedeni ne olabilir ? üşütmelerden dolayı mı yoksa genelik mi ?

Daha doğrusu o topige mesaj yazmis.Yani ustune adet gordum filan demis ya ama burda da baska biseyden bahsediyor kafam karisti. Birinde ustune 2 adet gordum diyor birinde 3 o zaman nasil hamile olcak kio_O
Merhaba. 18 yaşındayım bir kişiyle ilişkiye girdim istemeden, ve sanırım içime boşaldı adetim 8gün gecikti ama 8günün sonunda adet oldum şuan döngüye iki hafta var ve benim 3-4 gündür ani karın ağrılarım oluyor nedeni ne olabilir ? üşütmelerden dolayı mı yoksa genelik mi ?

hamilr olması imkansız zaten
hala emin olamayıp farklı açılardan farklı başlıklarda sormuş sanırım :)

Ben bu kişinin 2. Üyeliğini iptal ettirdim.İnatla başka üyelik alıp aynı soruyu soruyor.Ne istediği belli degil.

Fakat karnım şiş, bir kaç kez mide bulantısından kustum 2 kez adet oldum şimdi olmuyorum ?

Back