G gabrie Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Haziran 2013 77 31 88 Sakarya 4 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi gabrie #1 Slm kızlar evımı yenılemek ıstıyorum yalnz 1 2 seneye tasınma ıhtımalım var cocuk odası yapsammı dıyorum cocugum 11 aylık nrler yapabılırım bıyandanda tasıncam dıyorum kararszm
Slm kızlar evımı yenılemek ıstıyorum yalnz 1 2 seneye tasınma ıhtımalım var cocuk odası yapsammı dıyorum cocugum 11 aylık nrler yapabılırım bıyandanda tasıncam dıyorum kararszm
bulca Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.Mevlana Pro Üye 28 Ocak 2009 34.323 57.387 1.123 4 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi gabrie #2 gabrie .!.: Slm kızlar evımı yenılemek ıstıyorum yalnz 1 2 seneye tasınma ıhtımalım var cocuk odası yapsammı dıyorum cocugum 11 aylık nrler yapabılırım bıyandanda tasıncam dıyorum kararszm Genişletmek için tıkla... Taşınma ihtimaliniz varsa hiç tadilat işine falan girişmeyin derim.Çocuk için de ayrı oda yapacaksanız oda takımı almayın şimdilik taşınacağınız evin odaları ile aynı olmaz,beşik yada park yatakla idare edin derim 1 sene kadar.
gabrie .!.: Slm kızlar evımı yenılemek ıstıyorum yalnz 1 2 seneye tasınma ıhtımalım var cocuk odası yapsammı dıyorum cocugum 11 aylık nrler yapabılırım bıyandanda tasıncam dıyorum kararszm Genişletmek için tıkla... Taşınma ihtimaliniz varsa hiç tadilat işine falan girişmeyin derim.Çocuk için de ayrı oda yapacaksanız oda takımı almayın şimdilik taşınacağınız evin odaları ile aynı olmaz,beşik yada park yatakla idare edin derim 1 sene kadar.
Ni5AN Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2014 2.266 1.549 83 5 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi gabrie #3 Bence de taşınacağınız eve göre yaparsınız odayı. Şimdi oda yapıp yeni eve uymama ihtimali var.