Yardım :)

adgpss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
189
91
98
İstanbul
Meraba. Ben 4 senedir doğum kontrol hapı kullanıyordum. İkinci cocuk icin 23 eylülde hapı bıraktım.

Hapı bırakmadan bir hafta once hasta olmustum. Bu hastalıya gore son adetimin ilk gunu 18-19 eyluldu.

Sonrasinda 9 ve 12 eylülde korunmadan birlikte olduk. Biliyorum cok erkendi ama karnımda bi tuhaflıklar hissetmekle kan testi yaptırdım. Hcg 1.20 çıktı.

Hapı bıraktıgım icin bir daha ne zaman hasta olmam gerektigini de hesaplayamıyorum.

1.20 ile hamile olabilir miyim acaba? Bu sekilde olup sonra bu değeri artan var mı?

Cnm 5 ve üzeri hamilelik oluyor sanırım adetin gecikirse tekrar yap

Cnm 5 ve üzeri hamilelik oluyor sanırım adetin gecikirse tekrar yap

21 eylülde hastalığım bitmiş olsa bugün 24.günüm. hap kullanmadan önce 24 günde bir mi hasta oluyordum hatırlamıyorum ki...

Normal düzende olacaksam bugünlerde hasta olmam lazım.. Ama 4 senedir hap kullandığım için düzen bozulmuş olabilir...

bu cumaya kadar hasta olmazsam hem eczaneden test alırım hem de kan testi yaptırıp 1,20 yükselmiş mi bakarım o zaman...

Aynn cnm inşallah güzel haber alırsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…