Ali bey ankara da görünüyor.Öncelikle geçmiş olsun.Allah şifa versin annenize
Bu konunun uzmanı Prof.Dr.Ali Ayhan
En son Hacettepedeydi.
Bir araştırın derim.
Edit :Ali bey kadın doğumcu onkolog arıyormuşsunuz.Eğer görüşürseniz sizi yönlendirebilir
Jinekoloji onkolojiye randevu almalisiniz. Capada jinekoloji onkolojide Yavuz Salihoglu kayinvalidemin ameliyatini yapmisti. Mesai dışı randevu aliyorsunuz kendisine. Cok gecmis olsun acil sifalar dilerimannem rahim kanseri evre 4te.
Prof bir onkoloji doktoru arıyorum.
Yalnız kadın hastalıkları alanında uzmanlaşmış birisi lazım.
Her onkoloji doktoru rahim kanserine bakmıyormuş.
(Bugün birinden geri çevrilince öğrendik bunu)
İstanbul öncelik ama izmir de olur.
Ne olur konumu taşımayın. Biraz burada dursun.
Jinekoloji onkolojiye randevu almalisiniz. Capada jinekoloji onkolojide Yavuz Salihoglu kayinvalidemin ameliyatini yapmisti. Mesai dışı randevu aliyorsunuz kendisine. Cok gecmis olsun acil sifalar dilerim
Yalniz biz epeydir gitmiyoruz. 2010 yilinda olmustu ameliyat. Prof. Dr. Samet Topuza da gidebilirsiniz. O da Capada
Bazı özel hastaneler onkoloji ve kalp hastalarına ücretsiz bakıyor.İkisi de özele geçmiş. Çapa ya baktım prof olarak halil saygılı var ama o da kadın doğum olarak görünüyor.
Samet Topuz bölüm baskaniydi. Hala oyle gözüküyor yok muymus mesai disi randevusu. Sordunuz mu?İkisi de özele geçmiş. Çapa ya baktım prof olarak halil saygılı var ama o da kadın doğum olarak görünüyor.
Samet bey özel bir hastanede olarak görünüyor.Samet Topuz bölüm baskaniydi. Hala oyle gözüküyor yok muymus mesai disi randevusu. Sordunuz mu?
Samet bey özel bir hastanede olarak görünüyor.
Yavuz bey muayenehanesi osmanoğlu hastanesindeymiş ama buranın onkoloji servisi yokmuş.
İkisi çapada görününmüyor.
Soley bayraktar ismini aldım bir yerden.
Ama memorial hastanesindeymiş. Özel hastanede kanser tedavisi hakkında bilgisi olan var mı. Memorialin sgk ile anlaşması varmış.
Prof olarak şu an salih bey var. Sanırım ondan randevu alacağım.Biz annemde cok hastane gezdik. Özel hastanelerde sonuçlar ve işlemler konusunda daha az bekliyorsunuz, ama aslolan çok iyi kadrolara sahip hastanelere göz atmak. Çapa gibi hastane onceliginizde olsun.
Prof önceliğiniz olsun, bir de her hastanede her cihaz olmuyor, başka yere yolluyorlar testler vs için. Gideceğiniz hastanede her şey olsun ki acil bir durumda kendi hastanenize gidebilin...
Allah çok acil şifalar versin...
Çok geçmiş olsunannem rahim kanseri evre 4te.
Prof bir onkoloji doktoru arıyorum.
Yalnız kadın hastalıkları alanında uzmanlaşmış birisi lazım.
Her onkoloji doktoru rahim kanserine bakmıyormuş.
(Bugün birinden geri çevrilince öğrendik bunu)
İstanbul öncelik ama izmir de olur.
Ne olur konumu taşımayın. Biraz burada dursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?