Onkoloji - Kanser ve Türevleri Yardım

trustno_1

Tarot bakmıyorum.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2014
2.261
4.922
333
annem rahim kanseri evre 4te.
Prof bir onkoloji doktoru arıyorum.
Yalnız kadın hastalıkları alanında uzmanlaşmış birisi lazım.
Her onkoloji doktoru rahim kanserine bakmıyormuş.
(Bugün birinden geri çevrilince öğrendik bunu)
İstanbul öncelik ama izmir de olur.

Ne olur konumu taşımayın. Biraz burada dursun.

Öncelikle geçmiş olsun.Allah şifa versin annenize

Bu konunun uzmanı Prof.Dr.Ali Ayhan
En son Hacettepedeydi.
Bir araştırın derim.

Edit :Ali bey kadın doğumcu onkolog arıyormuşsunuz.Eğer görüşürseniz sizi yönlendirebilir

Ali bey ankara da görünüyor.
Bize istanbul ya da izmir lazım.

İstanbul ya da izmir diyorsunuz ancak hacettepede harika doktorlar var. Görünmekte fayda var bence.
Geçmiş olsun

Annem gitmez ki!
Gitmeye ikna etsem bile kalacak yerimiz yok.

Istanbul univden hemen randevu alabilirsiniz.internet sitesinden çok kolay alınıyor.
Kayinvalidem oraya gidiyordu 10 yıl oldu ameliyat olalı.yarin ltd ederseniz yönlendirilen sizi.
Doktor ismi bilemeyecgm Suan.
Allah sifa versin.

Jinekoloji onkolojiye randevu almalisiniz. Capada jinekoloji onkolojide Yavuz Salihoglu kayinvalidemin ameliyatini yapmisti. Mesai dışı randevu aliyorsunuz kendisine. Cok gecmis olsun acil sifalar dilerim

Yalniz biz epeydir gitmiyoruz. 2010 yilinda olmustu ameliyat. Prof. Dr. Samet Topuza da gidebilirsiniz. O da Capada

cerrahpaşada jinekolojik onkoloji bilim dalındaki prof.lara bakabilirsiniz

Jinekoloji onkolojiye randevu almalisiniz. Capada jinekoloji onkolojide Yavuz Salihoglu kayinvalidemin ameliyatini yapmisti. Mesai dışı randevu aliyorsunuz kendisine. Cok gecmis olsun acil sifalar dilerim

Yalniz biz epeydir gitmiyoruz. 2010 yilinda olmustu ameliyat. Prof. Dr. Samet Topuza da gidebilirsiniz. O da Capada

İkisi de özele geçmiş. Çapa ya baktım prof olarak halil saygılı var ama o da kadın doğum olarak görünüyor.

İkisi de özele geçmiş. Çapa ya baktım prof olarak halil saygılı var ama o da kadın doğum olarak görünüyor.
Bazı özel hastaneler onkoloji ve kalp hastalarına ücretsiz bakıyor.
Onu bir araştırın
Örneğin Acıbadem
Kemoterapi ücretsiz diğer işlemler için de sadece katılım payı ödeniyor.

Samet Topuz bölüm baskaniydi. Hala oyle gözüküyor yok muymus mesai disi randevusu. Sordunuz mu?
Samet bey özel bir hastanede olarak görünüyor.
Yavuz bey muayenehanesi osmanoğlu hastanesindeymiş ama buranın onkoloji servisi yokmuş.
İkisi çapada görününmüyor.
Soley bayraktar ismini aldım bir yerden.
Ama memorial hastanesindeymiş. Özel hastanede kanser tedavisi hakkında bilgisi olan var mı. Memorialin sgk ile anlaşması varmış.

Biz annemde cok hastane gezdik. Özel hastanelerde sonuçlar ve işlemler konusunda daha az bekliyorsunuz, ama aslolan çok iyi kadrolara sahip hastanelere göz atmak. Çapa gibi hastane onceliginizde olsun.
Prof önceliğiniz olsun, bir de her hastanede her cihaz olmuyor, başka yere yolluyorlar testler vs için. Gideceğiniz hastanede her şey olsun ki acil bir durumda kendi hastanenize gidebilin...

Allah çok acil şifalar versin...

Prof olarak şu an salih bey var. Sanırım ondan randevu alacağım.

Yavuz bey in muayenehanesi osmanoğlundaymış.
Ama çapa da da görev yapmaktaymış.
Ondan aldım randevu.
Muayene ücreti 600 tl miş.
Belki ihtiyacı olan biri faydalanır bu mesajdan.

İnşallah anneme yardım eder.

Çok geçmiş olsun
Benim annem 2 nci evreye yeni geçmişti
İstanbul
Cerrahpasa hastanesinde de onkoloji dr hasan bey ameliyat etti herşey alındı daha sonra kemoterapi ve ışın gördü iki türlü ışın gördü
Tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…