- Emoji Skoru
- 404
- Puanlar
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir kaç gün geç yumurtlayabilirsin belki de, olur öyle. iyice koyulaşması lazım değil mi ovulasyon testinin sen silikleşinceye ve sonrasına kadar çalış, inş olur :)Eki Görüntüle 2025232
Kızlar adet döngüm 32 gün. Kaç gündür ovulasyon testi yapıyorum hep bu şekilde. Bugün 18.gün döngüsündeyim. Telefondaki takvime göre yarın yumurtlamayı gösteriyor. Sizce bu ay yumurta çatlamayacak mı? Çok geç oldu gibi geldi banabilgisi olan yardımcı olabilir mi
![]()
canım bende öylydi hep silik oluyordu ilerde pko olabilirsin başlangıcı gibi dedi sende öyledir demiyorum ama ya kaçırdın eğer hergün yaptım diyorsan bi doktora ççık geç de yumurtlayabilirsin bu ay bir bak ona göre gidersinEki Görüntüle 2025232
Kızlar adet döngüm 32 gün. Kaç gündür ovulasyon testi yapıyorum hep bu şekilde. Bugün 18.gün döngüsündeyim. Telefondaki takvime göre yarın yumurtlamayı gösteriyor. Sizce bu ay yumurta çatlamayacak mı? Çok geç oldu gibi geldi banabilgisi olan yardımcı olabilir mi
![]()
Canım doktora geçen ay gittim hiç bir problem yok dedi yumurtalıkların temiz güzel çalışıyor dedi bidahaki ay gelmene gerek yok ilk denemen olduğu için eşinde sorun yoksa hamile kalırsın demişti. Bende o yzden ovu testi aldım böyle takip edeyim diye ama durum bu inşallah koyulaşırcanım bende öylydi hep silik oluyordu ilerde pko olabilirsin başlangıcı gibi dedi sende öyledir demiyorum ama ya kaçırdın eğer hergün yaptım diyorsan bi doktora ççık geç de yumurtlayabilirsin bu ay bir bak ona göre gidersin
Evet canım koyulaşınca yumurtlamanın yakın olduğunu gösteriyomuş silikleşincee kadar beraber olun diolar. İnşallah koyulaşır inşallahbir kaç gün geç yumurtlayabilirsin belki de, olur öyle. iyice koyulaşması lazım değil mi ovulasyon testinin sen silikleşinceye ve sonrasına kadar çalış, inş olur :)
Test bozuk mu acaba dşye düşünür oldum canım ya valla hep silik bi problemde yok yumurtalıkta dediğin gibi başka denesem olucakCanım başka bir marka testle denesene. Benim elimdeki test bittiğinde bir başkasıyla devam ettim. Aynı gün içinde 3 saat arayla yaptım yeni test çok daha netti. Digeri onun yaninda epey silik kalıyordu
Canım bugünden gün aşırı bi hafta yapayım diyorum ama bi yandan agnı şekilde test yapsam etkiler mi koyulaşmayı flansen bir var bir yok çalışmalara devam et
Canım bugünden gün aşırı bi hafta yapayım diyorum ama bi yandan agnı şekilde test yapsam etkiler mi koyulaşmayı flan
İnşallah canımhayır etkılemez , sen testi yap çalışmayı da
inşallah bu ay sevinirsin.