Cilt Bakımı Ürünleri Yardım! yüz kremi hakkında bilgisi olan?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

mystry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2009
8
0
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var bir yüz kremi almak istiyorum fakat bu konuda fazla bir bilgim yok bilgisi olan arkadaşlardan bir krem tavsiyesi almak istiyorum??
cilt tipim: normal aslında arkadaşalr ancak banyo sonrası alın kısmım aşırı kuruyor ve beyaz beyaz pullaşıyor yüzümü yumşak, parlak ve pürüzsüz yapabilcek ve besleyecek bir krem arıyorum arkdaşlar fiyat konsundada en uygun olanı yazabilriseniz çok memnun olurum kızlar benim için oda önemli çünkü. şimdiden çok teşekkür ederim bilgisi olan arkadaşlardan cvb bekliyorum zemuszemus

Bence en güzeli Vichy. Çok iyi nemlendiriyor. Eczacılar cilt tipine uygun olanı konusunda yardımcı olur sana. Hem indirim zamanı fln da olabilir belki şu aralar. Yüzümüz çok önemli biraz para bayılmak lazım.

Bence en güzeli Vichy. Çok iyi nemlendiriyor. Eczacılar cilt tipine uygun olanı konusunda yardımcı olur sana. Hem indirim zamanı fln da olabilir belki şu aralar. Yüzümüz çok önemli biraz para bayılmak lazım.

Çok teşekkür ederim cnm vichy bir araştıracağım.. sen vichy mi kullnıyorsun yada hangisini kulnnıyorsun.. vichy baya toparlarmı dersin:.
daha uygun bir fiyatta ürün fikri olan varmı ayrıca :)

X