Yardım yardım yardımm

fatmanur1234

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Mart 2025
4
0
1
32
2 aylık Hamileyim kahverengi ve kırmızı lekelenmem var bebek ve kese orantisiz bebeğimin suyu az bu durumları yaşayanlar var mı?düşük riski var deniliyor lütfen yaşayanlar varsa dönebilir mi

Canım kırmızı lekelenme iyi değil yaşayanlar varsa da burda sana bi fayda sağlayamazlar senin doktora görunmen gerekiyor

2 aylık Hamileyim kahverengi ve kırmızı lekelenmem var bebek ve kese orantisiz bebeğimin suyu az bu durumları yaşayanlar var mı?düşük riski var deniliyor lütfen yaşayanlar varsa dönebilir mi
Canım mutlaka iyi bir doktora görün. Kahverengi lekelenmem vardı. Doktor normal dedi. Hiç bakmadı. Detay sormadı. Perşembe günü öyle bir kanama yaşadım ki Allah kimseye yaşatmasın. Bugün taburcu edildim. Düşük riskim devam ediyor ama. Doktorunu çok iyi seç ve bir sorun olunca hiç bekleme.

Benim 7 ya da 8.haftada kanamam oldu.bir ped dolusu kanamıştı hemen doktora gittim düşük riski var deyip ilaç verdi ve devamlı yatmamı söyledi.en azından düşük riski geçene kadar. 2 hafta yattıktan sonra tekrar gittim sıkıntı olmadığını normal hayatıma devam edebileceğim söylendi.çok şükür sağlıklıca doğurdum.doktora gidin ilaç ve istirahat gerekebilir

Çok teşekkür ederim doktorum düşük riski olduğunu söyledi dinlenmem gerektiğini söyledi ama küçük bebeğim var

Çok teşekkür ederim doktorum düşük riski olduğunu söyledi dinlenmem gerektiğini söyledi ama küçük bebeğim var
Oy. Allah o kuzuları sana bağışlasın. Allah’tan ümit kesilmez. Ben de sürekli dinleniyorum ama olacağı varsa olacak maalesef. Bu haftalar riskli zaten hep. O yüzden kendini hiç suçlama. Allah büyük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…