S SBLSNR Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Eylül 2011 81 17 98 15 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi SBLSNR #1 kızlar vajınısmus için emla krem sürdüm ilk kez şimdi yanma oldu baya bi sıkıntı olurmu biraz içeri doğru sürdüm
kızlar vajınısmus için emla krem sürdüm ilk kez şimdi yanma oldu baya bi sıkıntı olurmu biraz içeri doğru sürdüm
S SBLSNR Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Eylül 2011 81 17 98 15 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi SBLSNR #2 SBLSNR .!.: kızlar vajınısmus için emla krem sürdüm ilk kez şimdi yanma oldu baya bi sıkıntı olurmu biraz içeri doğru sürdüm Genişletmek için tıkla... acil cevap lütfen ona göre hemen yıkıcam
SBLSNR .!.: kızlar vajınısmus için emla krem sürdüm ilk kez şimdi yanma oldu baya bi sıkıntı olurmu biraz içeri doğru sürdüm Genişletmek için tıkla... acil cevap lütfen ona göre hemen yıkıcam
T tatlicadi34 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Kasım 2014 22 5 3 46 17 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi SBLSNR #3 bildiğim kadarı ile emla kremin içinde lidokain var hani dişçiye gittiğin zaman dişine uygulanan uyuşturan madde varya o var. oda yanma yapmaz bildiğim kadarı ile.
bildiğim kadarı ile emla kremin içinde lidokain var hani dişçiye gittiğin zaman dişine uygulanan uyuşturan madde varya o var. oda yanma yapmaz bildiğim kadarı ile.
yagmurzerresi Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2014 3.061 2.057 198 17 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi SBLSNR #4 Yanma yapar canım ama deneme sonrası bepantol kremde sur duatan sonra yani. Yolsa tahrıa olur