• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YARDIM TROMBOFİLİ PANELİ YORUMLAMA: PAI SONUCU: 4G/4G HOMOZİGOT ÇIKTI

Antikanehir

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2014
20
2
286
32
IMG_7215.jpeg
Merhabalar. PAI sonucum 4G/4G çıktı. Sadece bu gende sorun var. benimle benzer durumu yaşayan var mı?

Merhaba benimde pai homozigot. 4 haftalık hamileyim. Doktorum arixtra kan sulandırıcı (Daha çok Oksapar yazılıyor ama Oksapar içerik olarak temiz değil muadil olarak bunu önerdi doktorum) ve coraspirin verdi

Benim paı 4g/5g heterozigot. Nöroloji doktorum, kadın doğum, hematoloji ve tıbbı genetik iğne kullanımına gerek olmadığı söyledi. Eğer 4g/4g ve homozigot şeklinde olsaymış kullanmam gerekirmiş. Böyle görüştüm bu konuyu dün ve bugün. Gerçi panik halindeyim keşke kullansam diyorum ama bu sefer de kanamadan bebek için risk teşkil eder diye düşünülüyor.

Benim paı 4g/5g heterozigot. Nöroloji doktorum, kadın doğum, hematoloji ve tıbbı genetik iğne kullanımına gerek olmadığı söyledi. Eğer 4g/4g ve homozigot şeklinde olsaymış kullanmam gerekirmiş. Böyle görüştüm bu konuyu dün ve bugün. Gerçi panik halindeyim keşke kullansam diyorum ama bu sefer de kanamadan bebek için risk teşkil eder diye düşünülüyor.
Çok teşekkür ederiz

Test sonucum bu şekilde beta hcg çok yavaş artıyor ama kese büyüyor 5+5 günlük hamileyim 3 gündür iğne oluyorum coraspirn alerjim var kalp atışı bekliyoruz ama doktor beta hcg az arttığı için pek ümitli değil testi yorumlauabilecek biri var mı
IMG_5640.jpeg
IMG_5640.jpeg

Back