- 11 Eylül 2014
- 20
- 2
- 286
- 32
- Konu Sahibi Antikanehir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de aynı bide mthfr homozigot iki düşüğüm varEki Görüntüle 3388810 Merhabalar. PAI sonucum 4G/4G çıktı. Sadece bu gende sorun var. benimle benzer durumu yaşayan var mı?
Merhaba şimdi coraspin gebe kalırsamda iğne başlatacak doktorumAnladım. Siz bir tedavi kullanıyor musunuz peki
Doktorunuz İstanbul’da mı bide test sonucunuz kaç günde çıktı acabaMerhaba şimdi coraspin gebe kalırsamda iğne başlatacak doktorum
Hayr canm İstanbul'da degilm. 40 günde ciktiDoktorunuz İstanbul’da mı bide test sonucunuz kaç günde çıktı acaba
Çok teşekkür ederizBenim paı 4g/5g heterozigot. Nöroloji doktorum, kadın doğum, hematoloji ve tıbbı genetik iğne kullanımına gerek olmadığı söyledi. Eğer 4g/4g ve homozigot şeklinde olsaymış kullanmam gerekirmiş. Böyle görüştüm bu konuyu dün ve bugün. Gerçi panik halindeyim keşke kullansam diyorum ama bu sefer de kanamadan bebek için risk teşkil eder diye düşünülüyor.
Merhaba benimde bu genim sorunlu ne yaptınız acabaEki Görüntüle 3388810 Merhabalar. PAI sonucum 4G/4G çıktı. Sadece bu gende sorun var. benimle benzer durumu yaşayan var mı?
Doktorlara sordum gebelikte kan sulandırıcı kullanılabilir dediler ama pek önemsemedi de bazılarıMerhaba benimde bu genim sorunlu ne yaptınız acaba
Merhaba, süreciniz nasıl ilerledi acaba ? Benim de aynı bu gende sıkıntı var sadece. Doktor çok üstünde durmadı.Eki Görüntüle 3388810 Merhabalar. PAI sonucum 4G/4G çıktı. Sadece bu gende sorun var. benimle benzer durumu yaşayan var mı?
Coraapin, Progestan ve oksopar iğne kullanıyorum canımMerhaba, süreciniz nasıl ilerledi acaba ? Benim de aynı bu gende sıkıntı var sadece. Doktor çok üstünde durmadı.
Gebesiniz yaniCoraapin, Progestan ve oksopar iğne kullanıyorum canım
Evet canımGebesiniz yani
Kaç haftalık oldunuz ? Ya ben anlamadım sıkıntı yok dediler ama önlem amaçlı mı kullanıyorsunuz acaba ?Evet canım
6+4 oldum. Doktor böyle söyledi canım bende anlamadımKaç haftalık oldunuz ? Ya ben anlamadım sıkıntı yok dediler ama önlem amaçlı mı kullanıyorsunuz acaba ?
Hem aspirin hem iğne ağır gelmiyor mu ?
6+4 oldum. Doktor böyle söyledi canım bende anlamadım