Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
16 yaşındayım hastanede staj görüyorum yaptığm işlemler yüzünden saçlarımı açtığımda rahat olmuyo toplamak zorunda kalıyorum düzleştirsemde normal dalgalı bıraksamda toka izi kalıyo ve iğrenç duruyo çözüm bulan varmııı acabaa?
Birde saçlarım dalgalı dalgaları çok güzel duruyo yıkadığım gün fakat ertesi güne hemen bozuluyo toplayıp yatsam toka izi kalıyo topuz yapsam örsemö kötü duruyo sabah zaten hastaneye yetişmek için 6 da kalkıyorum sabahları yıkayamam önerileriniz varmı acabaaa?
şimdiden teşşekkür ederim inş yardın eden birileri çıkar
telefon kabloları gbi olan tokaları kullnmyı denedn mi onlar iz bırakmyo çok.
Birde akşamdan örüp sabah jölele gayet güzel olur
bende saçlarımı bir tek banyoda tarıyorum hem şampuan kokusunu direk çekiyor hemde daha yumuşak ve düze ytakın oluyor ertesi gün içinse üstlerde bulunan saçları nemlendiriyorum ve şekillendiriyorum ..
23.05.2008 sonzumm <3
Kayıtlı Üye
Telefon kablosu gibi olanları deneybilirsin ama onlarlada sıkı toplayınca iz yapıyor.benimde saçlarım banyodan sonra güzel olur ertesi gün bozulur hep düzleştirridim ama oda çok yakıo saçı .
yorum yaptığınız öncelikle teşekkür ederim:)
bebek yağı kullanmaya başladıktan sonra ve kalbo tokayla bağlayınca hiç iz kalmadııı :) teşşekkür ederim :)