• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım siyah noktalar! :(((

jellyjj

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
8
0
6
İzmir
14 yaşındayım arkadaşlar ve burnumda ki siyah noktalardan kurtulamıyorum :(
yüzüm daha çok alnım çok soyuluyor annem kuru olduğu için dedi ama burnum o kadar yağlı ve siyah nokta var ki:((
artık dışarı çıkmaktan nefret eder hale geldim kapatıcıyla kapatıyorum
bi ara garnıer kullandım ama faydası olmadı diye düşünüyorum
lütfen yardım edin ve mümkün olursa tam çözüm olsun
burnum büyük olduğu için çok daha kötü gözüküyor zaten çok çirkinim :(
lütfen yardım edin

Cildi kuru olanlara siyah nokta için buhar yöntemini tavsiye ederler. Nemlensin ve gözenekler açılsın diye.
Bir cezvenin içinde suyu kaynat. Daha sonra siyah nokta olan yerlere buharını tut. Buharın kenarlardan kaçmaması için havluyu başına geçirebilirsin.
Daha sonra şırınganın ucundan iğneyi çıkar. Siyah noktanın olduğu yerlere bastır. Yada elinle yapabilirsin. Ama çok zorlama. Zedelenince iz kalır.

Başka bir yöntem kozmetikçilerde, marketlerde diadermine'nin ve nivea'nın siyah nokta bantları var. Onlardan alıp kullanabilirsin. Üstünde nasıl kullanılacağı yazıyor.

Yüzünü temiz tutmalısın. Makyaj yapıyorsan, makyajı iyi temizlemelisin. Gözeneklerini tıkıyor çünkü. Onun için Clean&Clear ürünlerinden temizleyiciler alıp kullanabilirsin.
Fırçalı olanlar falan var.

Bu arada 14 yaşındasın makyaj yapmak için çok erken yaştasın henüz. Ben 17 yaşındayım. Benim yüzüm sivilce izleriyle dolu. Ama ben kapatmıyorum pudrayla.
Onun için makyaja çok yönelme.

Back