• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları yardım...SİVRİSİNEK

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Arzu:)

AYŞENUR,UM CANIM BENİM:))
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2008
1.008
10
116
43
İzmir
KIZLAR YAA..YAZ GELDİ..SİVRİSİNEKLER KIZIMI YEDİ BİTİRDİmafoldumben SİZ BEBEKLERİNİZİ NASIL KORUYOSUNUZ BU İLLETTENCADIARZU

sivri sinekleri kendine çeken bir lamba var canım mavi gece lambası kadar bir ışığı var onu dene zararsız
uyurkende cibinlik kullanabilirsin

ben yıllardır raid likit kullanıyorum.kızımın sivrisinek ısırığına allerjisi vardı çok kötü oluyodu.ne kullansak fayda etmedi ama likit kesin çözüm oldu bizim için.çok memnunum.pencereler ardına kadar açık da olsa ısıramıyorlar ama yatmadan en az iki saat önce takmak gerekiyor...

çocuklar için sprey varmış...şu vücuduna sürülenden...benim kızım 8 aylık kullanabilirmiyim..kullanan var mı aranızda..CADIARZU

çocuklar için sprey varmış...şu vücuduna sürülenden...benim kızım 8 aylık kullanabilirmiyim..kullanan var mı aranızda..CADIARZU

Sakın sakın sakın. Gıda çarşısının orda bir firma var adını k.pederim biliyor. Ordan hastanelerin kullandığı duvara sıkılan sivri sinek ilaçlarından alıyor ve sıkıyoruz yaz başında bir kere. Kokusuz. Birde cibinlik kullanıyorum. Vücuda kullanılan aeresollar bebişler için hiç güvenli değil. Birde sinek kovan bilezikler var. Onları da yaşından sonra öneriyor dr lar ama Çınar yemeği hariç herşeyi yediği için bizim için pek uygun değil. İstersen bunu doktoruna danış..

Chicco nun yeni doğumdan itibaren kullanılabilen sivrisinek koruyucu kremi var ben onu kullanıyorum.
Bitkisel Bir ürün,Tam Markası Chicco Zanza No.Sprey ve Likit olanıda var aynı ürünün, Eczanelerden Temin edebilirsin. Benim bulabildiğim en doğal ürün buydu.
Jeli Sürdüğüm zaman Çok yoğun bir biçimde leylak yağı kokuyor ve Çok keskin. Sanırım Sivrileri kaçıran da Bu koku..Onun dışında fesleğen yağı da kullanabilirsin, tabi açık pencerelerin önüne fesleğen bitkisi koymanında faydası var.

en iyi çözüm camlara ve balkon kapısına tel takılması. bizim evde var 1 tane bile sinek olmaz

Ben doktorumuza sordum gecen hafta kontrolümüzde. Bana Chicco'nun yenidoğandan itibaren kullanılabilen sinekler için olan sprey ya da solüsyonunu kullananabileceğimi söyledi.Doğalmış ve zararı yokmuş.Ben tatile giderken alacağım.

Back