• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim severlere....

Freegril

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2007
1.727
23
683
İstanbul
Merhaba Kizlar . Konyadan buraya maddi sikintilardan dolayi ,eside yillar once vefat eden bir teyze icin eskide olabilir yeter ki calissin, camasir makinesi vermek isteyen olursa yardimlarinizi bekliyorum kizlar.Aslinda evinde hiic esya yok ama en onemli sey camasirlarimizi yikayabilecegimiz bir makine dedi.Valla maddi durumum olsa 2.el alip verecegim ama benimde durumum yok.Ancak yatak , yastik,kullanmadigim halilari bide guneslik felan verebilecegim.Kucukcekmece tarafinda kucuk bir ev tutmuslar dun.Durumlarini anlattilar bana, bende size anlatayim.Umarim elinde makine olan birisi vardir.
Bu arada 5 vakit namaz kilan bir teyze.Yani agzi duali .Inanin ettigi dualarda kabul oluyor.Omru oldukca size duaci olur.:Saruboceq:

Özgürcüm,elimde olsa inan çok yardım etmeyi isterdim.İşallah bir arkadaş çıkarda teyzenin arzusu gerçekleşir.
Haydi bayanlar ,aramızda makinasını değiştirip başka bir makina alıpda ,diğeriyle ihtiyacı olan bir yaşlı teyzeye yardım etmek istiyen yokmu?

Özgürcüm,elimde olsa inan çok yardım etmeyi isterdim.İşallah bir arkadaş çıkarda teyzenin arzusu gerçekleşir.
Haydi bayanlar ,aramızda makinasını değiştirip başka bir makina alıpda ,diğeriyle ihtiyacı olan bir yaşlı teyzeye yardım etmek istiyen yokmu?

Sagol ablacim.Simdi gelip bana soyluyor ihtiyac sahipleri, benimde elimde olsa zaten hic buraya yazmadan hallederim ama maalesef yardim edemeyecegim durumlarda oluyor.Bugunlerde ciddi ciddi bir dernege uye olayim bari diyorum.Cunku KK daki calismalarimizdan dolayi millet beni dernege uye saniyor ve bana dertlerini anlatiyorlar.Elimden birsey gelmeyincede uzuluyorum.Yemin ederim benim evdeki makinem 40 derecenin ustunde yikamiyor.Bir camasiri 2-3 kere yikadigim oluyor.Yenisini almayada suan gucum yok.Ama onada sukrediyorum hic olmayanlarda var cunku.:Saruboceq:

Canım,söylemene gerek yok.Zaten senin elinde gelebilseydin ,teyzeye makineyi vermiştin biliyorum.Şu an malum kriz ortamı herkes birşeylerinden kısıp hayatlarını devam ettirmeye çalışıyor.Çevremizde o kadar yardım ihtiyaçı olan insanlar bulunuyorki,ama kaynaklar kısıtlı olduğundan çok istesekde bazı şeyleri yapamamak inan benide çok üzüyor.söz vermeyeyim,yarın mesai arkadaşlarımlada bir konuşuyum.Bir şeyler olursa sana yazarım.Söz veremiyom çünkü ,yapamıyınca insan daha fazla eziliyor.Dediğin gibi rabbime şükürler olsun daha nice insanlar.Ama olsun her zaman birlikten kuvvet doğar.

Canım,söylemene gerek yok.Zaten senin elinde gelebilseydin ,teyzeye makineyi vermiştin biliyorum.Şu an malum kriz ortamı herkes birşeylerinden kısıp hayatlarını devam ettirmeye çalışıyor.Çevremizde o kadar yardım ihtiyaçı olan insanlar bulunuyorki,ama kaynaklar kısıtlı olduğundan çok istesekde bazı şeyleri yapamamak inan benide çok üzüyor.söz vermeyeyim,yarın mesai arkadaşlarımlada bir konuşuyum.Bir şeyler olursa sana yazarım.Söz veremiyom çünkü ,yapamıyınca insan daha fazla eziliyor.Dediğin gibi rabbime şükürler olsun daha nice insanlar.Ama olsun her zaman birlikten kuvvet doğar.

Sagol ablacim.Buraya yazman bile bana yeter.a.s.

Son düzenleme:
Kizlar her turlu esyaya ihtiyac var. Annem hali verdi bir yerden 2 cekyat ayarladik.Inanin baskada hiic birsey bulamadik.Tencere , tava, perde, guneslik her turlu esya olur. Vermek isteyen olursa memnun olurum kizlar.:teselli:

Back