- 20 Şubat 2009
- 13
- 3
- 36
-
- Konu Sahibi demetnurizmir
Ayyy kaç kere boyattın saçını kafam karıştı. İki kere kuaförde boyattın, bi kere de sen mi boyadın ? Saçlarına dokunma artık idare et bi süre dinlendir. Hindistan cevizi yağı al sür haftada iki kere. Ve mümkünse uçlarını biraz kestir, bayağı yıpranmış çünkü. Kıyamam, ben de kuaföre 100 liraya boyatmıştım istediğim renkle alakası bile yoktu ve hiç bişey diyemeden çıkmıştım senin gibiBen anlamıyorum bunlarıilk kuaföre fotoğrafı göstermeme rağmen röfle mi balyaj mı nedir anlamam yaptı bir şey. dipleri ellemedi. burs param gitti ikinci kuaföre gittim düzelt diye o da zemini düzeltmem lazım dedi dedim kac kere hatta korktuğumu bildiği halde küllü yap dedim. düzeltmem lazım saçı dedi. o da bunu yaptı. 2 hafta oldu boyanalı. sessiz biriyim utangac da olunca bir sey diyemiyorum kiii tesekkür ederim alminaaa ilgin için. külllüye boyayım dedim platin olan yerler grileşti. valla bir daha gidersem kuaföre.
Ayyy kaç kere boyattın saçını kafam karıştı. İki kere kuaförde boyattın, bi kere de sen mi boyadın ? Saçlarına dokunma artık idare et bi süre dinlendir. Hindistan cevizi yağı al sür haftada iki kere. Ve mümkünse uçlarını biraz kestir, bayağı yıpranmış çünkü. Kıyamam, ben de kuaföre 100 liraya boyatmıştım istediğim renkle alakası bile yoktu ve hiç bişey diyemeden çıkmıştım senin gibi
Saç baya yıpranmış uygulama yapmadan 2 3 hafta bekleyin benim de turunculaşma oldu loreal 7.1 ile boyicam zaman geçmesini bekliyorum biraz
Hadi sarılıp ağlayalım1 gün arayla 2 kere boyattımbaya ağlayıp üzülmüştüm kuaförleri dolandım o üzüntüyle. ikinci kuaför düzeltmek için en son bunu yaptı. 2 haftadır dinlendiriyorum. dediğin gibi hindistan cevizi yağını sürdüm uçlarını da kestirdim rahat tarıyorum en azından elime gelmiyor saçlar kolayda uzamıyor zaten. sinameki kürü, hindistan cevizi yağı, günlük argan yağı kullanıcam artık. hayatımda bi ilk olsun dedim o da son buldu kötü sekilde. kendim boyarım artık. kaderimiz aynı desene almilaaa
kuaförlerden istediğimizi alamayınca kendimizi deney yaptık artık. Birbirimize moral verelim en azındanHadi sarılıp ağlayalımBen de az önce bakır sarısına boyadım capcanlı müthiş olucak sandım ama bildiğin orta kahve bi saç çıktı ortaya, bi türlü istediğim olmadı saç konusunda Benim de tıpkı böyle yıpranık saçlarım çok üzülüyorum. Nerden bulaştım boya işine bir sürü de beyazlarım oldu hadi inşallah toparlanır saçların
Bende senin gibi ombre istemiştim fındık kabuğunun üstüne ama sarılar uçlarda az olacaktı. Ve saçımın belime kadardı baya uzundu uçlarından al dedim. Sonuç diplerimi kumral ve sadece uçlarını istediğim halde resmen burun izasından altını sarı yaptı en kötüsüde saçlarımıda göğüs üstü İzasına kadar kesti.Tabi ben şok Hiç memnun kalmamıştım tabi bu olay eylül ayında oluyo ben saçlarımı kendim boyuyorum artık sarıdan kurtuldum fındık kabuğu ve küllü kumral karıştırıp vuruyorum bayada uzadı ama artık hiiiiç kuaföre gitmiyorum kaş falan da dahil kendim alıyorum
Bi ay idare edicem artık ya napalım... Hindistan cevizi çok pahalı ya 40 liraydı almadımkuaförlerden istediğimizi alamayınca kendimizi deney yaptık artık. Birbirimize moral verelim en azındanBen boyamadan önce bir tutamında deniyorum ondan sonra boyarım. bir de boya öncesi saç rengi önemli.inşallah iyi olur yardımcı olabilsem keske saç uçlarındaki kırkları aldır kısalttırmadan. sonra hindistan ceviziyağı al ama doğal olan. ben su an dax superego kullanıyorum gece sürüp masaj yapıyorum sabah da yıkyorum. simdilik iyi gibi. ama o yıpranan kısmı almadıktan sonra toparlanmıyor. argan yağı da alayım bakim faydası olacak mı çok da pahalı ya.saça para döktüm bir sürü burs gitti babam napıon sen parayı diyor ahh ahh bilse kelime care aradığımı.