• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yardım!!!! Rofle yapılmış saç koyu renge boyanirken olusan turunculasmadan nasil kurtulabilirim?

xyzq

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2014
66
8
98
Kuaför temmuzda hiç işlem görmemiş sacima kendi kafasina göre kalın paketlerle yaklaşık sacimin %50sine karamelimsi kahve bir gölge - rofle yapti. 9 numara boya ile açtığını söyledi. Benim saç rengim açık kestane-kestane arası orta bir kahve. Ben üstüne 2 kez koyu kahve boya ile rofleyi kapattirdim. Artık rofleden eser yok ama turunculasma daha ilk boyandigi anda bile belirgin oluyor. Herhangi bir silme ya da açma işlemi yapilsin istemiyorum. Kuaföre kahve ya da koyu kahve kendi saç rengimde boyamasini söyleyeceğim bu turunculugu kapanmasını fakat hicbirine güvenim kalmadı. Normalde rofle pigmentasyon işleminden sonra kapatilirmis şimdi bana bu işlem uygulanip yani cila gibi üstüne mi boya yapılması gerekir? Kendi saçıma döneyim dedim ama görüntü benim açımdan rahatsız edici ve uzunca bir süre 2 renk saçla dolasmayi göze alamadım. Bir de onlerde çok çok az da olsa beyazlar var, 33 yaşındayım. Dondurene kadar beyazlar artar pişman olurum diye düşündüm

Bu turunculuktan kurtulmanın yolu nedir? Iyi bir kuaföre gitmeyi düşünüyorum ama hiçbirine güvenim kalmadı. Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz? Özellikle açık tondan kahveye donenler nasıl döndüler?

Kuaför koyu kahve boyadı ama simsiyah bir renk oldu. Koyu renk istiyordum ve tabii turunculugun kapanmasını ama bu da çok koyu oldu. Akar mi acaba? 2-3 ay belki de hiç boyatmam. Kendi sacima da dondurebilirim. Ne ile karsilasacagimi hiç bilmiyorum ama bu benim doğal sacimdan en az 2 ton koyu.

Back