• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım rica etsem?

bi kahve

Guru
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
2.816
2.615
398
42
Burası ne güzelmiş bunca yıl nasıl keşfedemedim üzüldüm :( neyse artık bende varım. Bir konuda fikrinizi almak istiyorum.
Benim imi kızım var allah bağışlarsa ama on cocuga bedeller maşallah :)
Halılarım yeni yıkamadan geldi henüz hava sıcak diye sermedim. Serdiğim anda da zaten en fazla 10 gün temiz kalırlar :( şimdi ben onları sermeden önce güzelce örtü yaptırsam kenarlarına lastik geçirtsem örtüler de böyle halı deseni gibi öyle kalın olmicak desenli bakınca hani iç karartmayan cinsten diyorum.hatta koltuk üzerine de aynı böyle koltuk deseninden lastikli olsa oda.
Nr dersiniz onları yıkamak çok mu zahmetli olur?
Evin eşyalarını değiştireli 3 yıl oldu sağolsun kızlar antika ya çevirdi :D

Canım bence gayet mantıklı düşünmüşsün,benimde iki çocuğum var çok zorlanıyorum :( koltuklarımda örtü var ama ne fayda yine aynı :( daha yeni yıkadım koltukları biraz fark etti ama halılarda örtü yok,kolay gelsin.

Canım bence gayet mantıklı düşünmüşsün,benimde iki çocuğum var çok zorlanıyorum :KK43: koltuklarımda örtü var ama ne fayda yine aynı :KK43: daha yeni yıkadım koltukları biraz fark etti ama halılarda örtü yok,kolay gelsin.
Sadece dün döküp saçtıklarından sonra şart oldu canım. Ortalığı savaş alanına çeviriyorlar :( dün kefir mi istersin yerlerde, tv nin üstünde. Mutfak su içindeydi sebil in tıpasını açmışlar :( şuan heryer leblebi. Ayyy daral geldi yeminle carlıycam kıyamıyorum ki :(

Sadece dün döküp saçtıklarından sonra şart oldu canım. Ortalığı savaş alanına çeviriyorlar :KK43: dün kefir mi istersin yerlerde, tv nin üstünde. Mutfak su içindeydi sebil in tıpasını açmışlar :KK43: şuan heryer leblebi. Ayyy daral geldi yeminle carlıycam kıyamıyorum ki :KK43:
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK35::KK35::KK35:
Azcık cırla ama çok değil:confused:

Back