Gebeliğe Hazırlık Yardım rica ediyorum.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eminejkjkjk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2018
29
6
1
30
Merhabalar. Cok önemli bir konuda yardımınızı isteyecektim. Sex yapmadan çocuk olur mu? Konuyu şöyle açayım eşimle aramızda problemler var. Cocugumuzda olmuyo 4 senedr. Son zamanlarda aramız bozuk. Ve biz sevişmeden direk ilişkiye giriyoruz. Bu durum düzelcek ama su zamanlarda da en azından cocuk olma ihtimali olur diye bi şekilde soğuk soğuk ilşkiye giriyoruz. O yüzden aferdersinz sertleşme olmuyo direk giriyo boşalma oluyo ama. Sizce böyle hamilelik olabilir mi?

Olur tabii olmaz mı hiç.
Neticede tecavüz sonucu da hamile kalınabiliyor. 🙄
Evet öyle tabi. Ama işte sertleşmeden olunca spermler acaba yerine gitmiyo mu diye düşğndüm. Bide cıkarır cıkarmaz spermler dışarıda dökülüyo. Cok deil ama bir kısmı dökğlünce acaba olmuyomu diye düşğndüm

Eşinizle soğuk soğuk sırf çocuk olsun diye mi sevişiyorsunuz?
Çocuk olduktan sonra mı ısınacakmış?
Evliliğinizde problem yaşayınca çocuk ilaç mı oluyor?
Bence erteleyin çocuk fikrini
Yüzüme bakmayan adamla ilişkiye girmek benim gururuma dokunurdu

Merhabalar. Cok önemli bir konuda yardımınızı isteyecektim. Sex yapmadan çocuk olur mu? Konuyu şöyle açayım eşimle aramızda problemler var. Cocugumuzda olmuyo 4 senedr. Son zamanlarda aramız bozuk. Ve biz sevişmeden direk ilişkiye giriyoruz. Bu durum düzelcek ama su zamanlarda da en azından cocuk olma ihtimali olur diye bi şekilde soğuk soğuk ilşkiye giriyoruz. O yüzden aferdersinz sertleşme olmuyo direk giriyo boşalma oluyo ama. Sizce böyle hamilelik olabilir mi?
Olur ama madem aranız iyi değil öncelikli sorun o .onu çözün ertelemeyin ve lütfen huzursuz evleri yuva yapmak için çocuk yapmayın .bunu sadece size söylemiyorum.

Bu ne saçma iş ya nolur dünyaya çocuk getirmeyin Allah aşkına önce bı kendinizi duzeltin böyle bir aileye çocuk getirmek nasıl düşünce kendinizden geçmişsiniz bari olacak çocuğa acıyın mutsuz bir ailenin içine düşecek iki gün sonrada boşanmış istiyorum çocuk var diye duruyorum diye başlık açarsanız

Eşinizle soğuk soğuk sırf çocuk olsun diye mi sevişiyorsunuz?
Çocuk olduktan sonra mı ısınacakmış?
Evliliğinizde problem yaşayınca çocuk ilaç mı oluyor?
Bence erteleyin çocuk fikrini
Yüzüme bakmayan adamla ilişkiye girmek benim gururuma dokunurdu
Bilmedğinizz şeylerr var. Yüzüne bakmayan benim ayrıcaa cok şükür öyle büyük bir mesele deil bizimkisi. Benm gurur yaptıgım bişey. Cezalandırıyorö onu bu şekilde. Sordgum soruya cevp vermenizi rica ediyorum. Evlilik hayatımaa deil.

Bu ne saçma iş ya nolur dünyaya çocuk getirmeyin Allah aşkına önce bı kendinizi duzeltin böyle bir aileye çocuk getirmek nasıl düşünce kendinizden geçmişsiniz bari olacak çocuğa acıyın mutsuz bir ailenin içine düşecek iki gün sonrada boşanmış istiyorum çocuk var diye duruyorum diye başlık açarsanız
Kesin su bilmişş tavırlarıı ya. Hata bendekii acık acık söledim. Direk konuya gecmem gerekiyomıs. Ne meraklıymıssınzz insanlsrın hayatını yargılamaya heralde bizde mutsuz bir evlilik yasamıyorz. Küçük bir mesele oda bitcek bişey. Sadece bu süre zarfımda vakit kaybetmemek istiyorz o kadar..

Bilmedğinizz şeylerr var. Yüzüne bakmayan benim ayrıcaa cok şükür öyle büyük bir mesele deil bizimkisi. Benm gurur yaptıgım bişey. Cezalandırıyorö onu bu şekilde. Sordgum soruya cevp vermenizi rica ediyorum. Evlilik hayatımaa deil.
Tamam

Back