yardim olgun kadınlardan hoslanan erkek

Sizden öncesi sizi pek ilgilendirmez adı üstünde geçmiş,ama Facebook'tan neden kadınlara arkadaşlık isteği gönderiyor galiba kadınları tanımıyor amacı ne öncelikle bunu öğrenmeye çalışın.HoppaHoppa
Yok muhattap olmuyorum artık ogrenemem niye milleti ekliosun desem olmaz iyice rezil olurum..

Benimleyken yoktu herseyi didik didik ediyordum ve bundan bikti sanirim..kendimi kuculttum haklisin aldatir suphem yok ama insan deger verdiginde cok üzülüyor.garip bi durum.zaten obsesif bozuklugu olan bi adam.sanirim unutmam ve hayatima bakmam lazim
erkek arkadaşın senin istediğin tarzda bir ilişkiye uygun değil, sen de onun kafasındaki ilişkiye uygun değilsin. dediğin gibi hayatına bak.
ne gibi bir obsesif bozukluğu var? tedavi oluyor mu?

erkek arkadaşın senin istediğin tarzda bir ilişkiye uygun değil, sen de onun kafasındaki ilişkiye uygun değilsin. dediğin gibi hayatına bak.
ne gibi bir obsesif bozukluğu var? tedavi oluyor mu?
Yok olmuyor kendi asabilirmis takintili yasio isigi bes kere acip kapamlar tarzinda garip seyler aynen uygun degil bana ama gecirilen zamana yazık .

çok yanlış yapıyor OKB ilaç ve terapi olmadan aşılmaz.
ay boş ver geçen zamanı, sen önüne bak.
Bakacagim ama aklimdan atamadigim sorular var.bu adam beni cok seviodu güya ayrilma benden diye karsimda agladi ilk aylarda..ve ayrilana kadar hergun beni defalarca kez arayan bi insandi.ben bin kere ayrilmak istedikten snra tamam dedi... tamam hataliyim bi kere ayrilalim girince isim icine duzelmio.merak ettigim su bu kadar severken güyaaa ayriliktan iki hafta gecmesine ragmen bir kere bile aramadi ve bu eklemeler.yani erkekler hep böyle mi ayriligi kolay mi atlatiyorlar ya da sevmeyip sevgi gösterişi mi var...mantik ne

Neden yasca büyük kadinlar, cünkü yasca daha kücük kadinlar kaprissli, cocukca ve daha tavirli oluyorlar yani trip atiyorlar, yasca büyükler görmüs etmis daha bi oturakli vve ota b.ka hemen trip atmiyorlar, ayrica cinsel yasantida oluyor, falan filan... Sanirsam ondan... Bana itici geliyor, ben klasikciyim erkek büyk kadin kücük olacak ama yinede 5 yasi gecmeyecek... Bosverin, sizden önce ve sonramis, takilmayin daha bunlara...:KK14:

Ya ne düşünüyorsun ayrilmissin bence hiç takmamalisin bana aşıktı nasıl böyle olabilir hemen ekler eder demişsin yapıyorlar gayette güzel sana da uygun değilmiş bazı rahatsizliklari vardı diyorsun sen o adamın takintilariyla bir ömür kolay geçer saniyormusun gözüne batar onlar hep sonra da pişman olursun bırak eklesin dursun olgun sevmesi yok subyan sevmesi seni irgalamasin Facesi ne falan bakma muhtemel diğer arkadaşların dediği gb durumlar var cinsellik için büyük ihtimal aranıyor yaşı büyük olup ( yanlış anlasilmasin erkeğe göre biraz daha büyük olan bayanlar ) daha hayatını ele almış olanları var onlar günü birlik takılmasını isteyebilir senin erkek arkadasinda keyfi yerindedir

Valla kadin 60 yasinda bunlar internete tanismis kadin evliymis , sonra buraya tasindi iste ama hala kocasindan bosanmamis ikitanede cocugu var ikiside 34 yasinda sevgilisinden buyuk yani.

Sevgilisiyle hatta kocasiylada gorusuyor telefonla felan .

bizim nası farklı farklı beğenilerimiz varsa onunda öyle muhtemelen.kimi olgun sever,kimi genç, kimi balık etli,kimi zayıf..herkesin bi beğenisi çekim duyduğu bi özellik var.olgun kadınlardan hoşlanıyo demekki cinsel yönden çekim duyuyo ki sürekli iletişim halinde.kadın erkek herkesde vardır böyle şeyler.çok normal değil mi neyini düşünüyosunuz bunun.

Kadının kadın olduğu yaştır 35 diyor herkes.Onu duymuş olmasın o_O

Valla kadin 60 yasinda bunlar internete tanismis kadin evliymis , sonra buraya tasindi iste ama hala kocasindan bosanmamis ikitanede cocugu var ikiside 34 yasinda sevgilisinden buyuk yani.

Sevgilisiyle hatta kocasiylada gorusuyor telefonla felan .
Şoklardayım şu an o_O

Benim oturdugum apartmanda bir cift var kadin 60 yasinda Sevgilisi 33 yasinda.

Cinselikle alakasi yok bence .
Kimisi seviyo demekki yasli bayanlari veya olgun.
Sence 60 yasinda bi nine 33 yasinda bi erkegi neden kendine sevgili yapar bi dusunelim bakalim:KK53:

X