• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları yardım .. oğlumun sol ayagı dışa basıyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Pempe_GozLuk

bir varmış bir yokmuş ......
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2012
307
2
296
selam bayanlar oğlum bi yaşında yeni yürümeye başladı . öncedende fak ettim sol ayagı dışa basıyo ve yavaş getiriyo sağa göre dışarıda yürürken daha cok belli ediyo evde okdr dışa basmıyo ve cok sık düşüyo dengesini kuramıyo sendeliyo daima acaba dışa basması düşmesinemi sebep oluyo hiç dr görünmedi en kısa zamanda götürcem .. yardım edin bu durumda olan varmı vveya olupda sonuc noldu bilgi verirmisinz morelim bozuluyo neden cok sık düşüyo ve dışa basıyo die lütfen cvb bekliyorum

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Benim kuzenimin iki ayagi ole disa basio.. 18 yasinda ama kucuklukten mi basladi hic bilmiorm ben de gecen sene onda farkettim. Yurumesinde sknti yok ama kosamiyor yanj zorlanio kosarken.. bunun caresi doktor ortopedik ayakkabi filan bisiler yapilcaktir kesin duz basmasi icin. Bide oglunjz ufak oldugu icn kemik yapisi daha tam gelismedi o yzden hemen duzelir merak etmeyin :)

___dega___

nasıl fark etmemişler yazık görünüş olarakda hoş durmuyo Allah korusun inşlh en kısa zamanda düzgün yürümesini öğrenir cok endişeliyim bu konuda

selam bayanlar oğlum bi yaşında yeni yürümeye başladı . öncedende fak ettim sol ayagı dışa basıyo ve yavaş getiriyo sağa göre dışarıda yürürken daha cok belli ediyo evde okdr dışa basmıyo ve cok sık düşüyo dengesini kuramıyo sendeliyo daima acaba dışa basması düşmesinemi sebep oluyo hiç dr görünmedi en kısa zamanda götürcem .. yardım edin bu durumda olan varmı vveya olupda sonuc noldu bilgi verirmisinz morelim bozuluyo neden cok sık düşüyo ve dışa basıyo die lütfen cvb bekliyorum

Merhaba sevgili anne,

Öncelikle geçmiş olsun. Allah dermansız dert vermesin bu sorunlar artık tıbben çok kolay halledilebilen sorunlar oldu çok şükür.
Bir komşumuzun kızında bebekken sürekli ayaklarının üstüne bastırılmasından kaynaklanan aynı sorun vardı. Doktor doktor gezdiler. En son bir doktor ayakkabılarını ters giydirmelerini önerdi. Sağ ayağı sola sol ayağı sağa. Kuzucuk bayağı bir düzeldi. Doktorunuza bir sorun isteseniz önerirse denemekte fayda var diye düşünüyorum.

Sevgiler

Merhaba sevgili anne,

Öncelikle geçmiş olsun. Allah dermansız dert vermesin bu sorunlar artık tıbben çok kolay halledilebilen sorunlar oldu çok şükür.
Bir komşumuzun kızında bebekken sürekli ayaklarının üstüne bastırılmasından kaynaklanan aynı sorun vardı. Doktor doktor gezdiler. En son bir doktor ayakkabılarını ters giydirmelerini önerdi. Sağ ayağı sola sol ayağı sağa. Kuzucuk bayağı bir düzeldi. Doktorunuza bir sorun isteseniz önerirse denemekte fayda var diye düşünüyorum.

Sevgiler

selam cvb verdiğinnz için tşklr .. inşlh bu sorunda tibda tedavisi vardır .. dr. götüremedik. büğün randevu alcam. dr ne diyecek ayakkabıyı ters giydirmek çözümünü deneycem. cok sık düşüyo yürürken ters giydiğinde napcak merak etim deneycem tşklr

selam cvb verdiğinnz için tşklr .. inşlh bu sorunda tibda tedavisi vardır .. dr. götüremedik. büğün randevu alcam. dr ne diyecek ayakkabıyı ters giydirmek çözümünü deneycem. cok sık düşüyo yürürken ters giydiğinde napcak merak etim deneycem tşklr

İş yerinde de bir arkadaşımın kızında çok ilerlemiş hali var 4 yaşında. Doktor bale önermiş. En azından kendini yetersiz hissetmesin ve denge, duruş vb yanları gelişsin diye. Doktoru hiç olmadı en son çare olarak 8 yaşında ufak bir operasyonla halledilebileceğini söylemiş.

Umarım gerek bile kalmaz hallolur sevgili anne. Ama ne olur en kısa zamanda götürün.

inşlh büyük bişi deildir . akşam cıplak haliyle bacak aralıklarına ve düzgünlüne baktım gayet düzgün ve normal görünüyo bnm gözümle tabi .. bilek kısmında problem olabilir diye düşünüyorum .. arkdşnz kızı bacaklarında bariz belimi .. ? ayakda dururken ayagını elimle düzeltiyorum tekrar aynı şekli alıyo oğlum

inşlh büyük bişi deildir . akşam cıplak haliyle bacak aralıklarına ve düzgünlüne baktım gayet düzgün ve normal görünüyo bnm gözümle tabi .. bilek kısmında problem olabilir diye düşünüyorum .. arkdşnz kızı bacaklarında bariz belimi .. ? ayakda dururken ayagını elimle düzeltiyorum tekrar aynı şekli alıyo oğlum

Arkadaşımın kızının bildiğin parantez ve ayaklar içe bakıyor.
Düzeltme bence inada bindirir, oyun haline getirir. Tıbbi bir veriye dayanarak söylemiyorum.
Hani öyledir ya inada bindirir çocuklar bişeyi ikaz ettikçe. O mantıktan yola çıkarak söyledim.
Doktor amcası teyzesi baksın söylesin ne gerekiyosa annesi. Düzelsin kuzucuk. Nerdesiniz siz ? En yakın nerde var bu işi bilen soralım bulalım.
Ben İstanbuldayım.

Arkadaşımın kızının bildiğin parantez ve ayaklar içe bakıyor.
Düzeltme bence inada bindirir, oyun haline getirir. Tıbbi bir veriye dayanarak söylemiyorum.
Hani öyledir ya inada bindirir çocuklar bişeyi ikaz ettikçe. O mantıktan yola çıkarak söyledim.
Doktor amcası teyzesi baksın söylesin ne gerekiyosa annesi. Düzelsin kuzucuk. Nerdesiniz siz ? En yakın nerde var bu işi bilen soralım bulalım.
Ben İstanbuldayım.

yok ya sadece napcak die düzeldim öyle ikide bi elimle düzeltmiyorm kendi haline bırakıyorm. eşim randevu aldı 20 hazirana inşlh gidicez. biz londradayız öncelikle mah. dr görüyo sonra yönlendiriyolar .. işte anlarmı normal dr bilemem :(

yok ya sadece napcak die düzeldim öyle ikide bi elimle düzeltmiyorm kendi haline bırakıyorm. eşim randevu aldı 20 hazirana inşlh gidicez. biz londradayız öncelikle mah. dr görüyo sonra yönlendiriyolar .. işte anlarmı normal dr bilemem :KK43:

Merhaba, benim oğlum da yeni yürümeye başladı. Sağ ayağı biraz dışa basıyor. Sizinkinin düzeldi mi? Ne yapmıştınız? Biraz bilgi verebilir misiniz?

Sevgiler...

Merhaba benim oğlumda da aynı durum söz konusu ne yapıcaz bilmiyorum sürekli düşüyor bu yüzden sizinki nasıl geçti acaba

Merhaba .Oglum suan gayet normal yuruyor cok sukur.Doktora goturdum normal rahat keten ayakkabilar giydir gecer dedi.Gercekten gecti suanda sorun yok yani.

Back
X