yengem yaptı 82 kiloydu bir sorun olmamıştı ama doktoruna sormalısın tabiki........
kilona dikkat etmelisin bence benim akrabam hamilelikte çok kilo almıştı dikişleri yağdan çıkmıştı tekrar dikiş falan atılmıştı dikişler atılıp tekrar yırtılabilir kilodan canım
Kilolu hastalarda normal doğum tercih edilir çünkü sezaryen hem zor olur hem sonrasında karındaki dikişler ve yara yeri zor iyileşir enfeksiyona yatkın olur
Sana kilon var normal doğum olmaz diyen doktor olursa şayet koşarak uzaklaşmanı tavsiye ederim
Çok kafana takma sıtresten daha çok alırsın ben 63 le hamile kaldım 81 le normal doğum yaptım dikişlerim falan hiç sıkıntı olmadı herkesinki aynı olucak diye bişey yok iyi düşün ki iyi geçsin hem önemli olan bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alman ne şekilde aldığın önemli değil
Aslında hamile kalmak isteyenler ilk önce kilo vermek gerekiyor bence.hamilelik daha kolay geçer ve normal doğum yapma şansınız daha yüksek olur
Tesekkurler :) Tabi ilerleyen donemde doktorumla konusup uygunluguna gore karar vericem ama doktorum kiloya takintili birisi oldugu icin surekli baski yapıyor ve ben resmen korkuyorum ya kilo alirsam diye...
63 kiloyla hamile kaldim su an 71 kiloyum ve son ayim dikkat edersen hersey oluyor ve bebegimin de cok saglikli oldgunu soyluyor dr kilosu falan da iyi ama cok sut ve sut utunleri tukettim bunkara dikkat et derim..gelisim olarak 2 hafta ileri bebek su an da
Kizlar belki konuyla alakasi yok ama bem normal dogum yaptim iki ay oldu ve her wc den sonra hala bation kullaniorum dikis yerim mikrop kapmasin diye ne olur ne olmaz die siz ne.zaman kullanmayi biraktiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?