yardım nolur

byby69

hayat zor çok hemde....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
490
37
29
Merhaba 33 haftalık hamileyim dün sabah cok sancım oldu hastaneye gittim kendi doktorum muayne etti bebek gayet iyiymiş 2.200grm ve saglıkliydi dr. Sana bakalm birde usg den baktılar böbreklerime sag böbregimde gebelige baglı büyüme olusmuş üroluju uzmanı stent takılması gerektigini söyledi yoksa bönregime kalıcı hasar bırakabilirmiş eger taktırırsamda erken dogum riski olirmuş çok kararsız kaldım.. 3 ayri doktora gittim 2 özeldekiler taktır dedi devletteki dokrtr şu an içim gerek yok bobreklerde iltihaplanma ates ve kusman yok dedi her hafta takipte usg ile kontrol altında tutalim dedi cok kafam karışık

Merhaba 33 haftalık hamileyim dün sabah cok sancım oldu hastaneye gittim kendi doktorum muayne etti bebek gayet iyiymiş 2.200grm ve saglıkliydi dr. Sana bakalm birde usg den baktılar böbreklerime sag böbregimde gebelige baglı büyüme olusmuş üroluju uzmanı stent takılması gerektigini söyledi yoksa bönregime kalıcı hasar bırakabilirmiş eger taktırırsamda erken dogum riski olirmuş çok kararsız kaldım.. 3 ayri doktora gittim 2 özeldekiler taktır dedi devletteki dokrtr şu an içim gerek yok bobreklerde iltihaplanma ates ve kusman yok dedi her hafta takipte usg ile kontrol altında tutalim dedi cok kafam karışık
sen devleti dinle özeller para almaya bakar bosverr

devlettekini dinle derim.
OZeldekiler ne kadar cok operasyon yaparsa o kadar cok para kazaniyor ve kazandiriyor.
Mumkunse arastirma hastanesine git, ordakilere daha cok guven bence.
her hafta seni kontrol ettikleri muddetce sorun olmaz diye dusunuyorum.
Canini da cok sIkma.

Cok gecmis olsun ya. Allah sifa versin.
Insallah kazasiz belasiz evladinizi kucaginiza alirsiniz...

Cok gecmis olsun ya. Allah sifa versin.
Insallah kazasiz belasiz evladinizi kucaginiza alirsiniz...
devlettekini dinle derim.
OZeldekiler ne kadar cok operasyon yaparsa o kadar cok para kazaniyor ve kazandiriyor.
Mumkunse arastirma hastanesine git, ordakilere daha cok guven bence.
her hafta seni kontrol ettikleri muddetce sorun olmaz diye dusunuyorum.
Canini da cok sIkma.
Araştırma ya gittik işte hepsi farklı birsey diyor anlamadım gitti

Ozeldekiler ne kadar operasyon yaparsa kar biliyor arkadaslarin da yazdigi gibi arastirma hastanesine git bi de hemen operasyona girisme

Çok geçmiş olsun. Gebelik bölümüne acsaniz daha iyi değil mi orda bilen birileri vardır mutlaka. Doktor olarak evet ozeller genelde para koparmaya bakiyolar ama guvendiginiz biriyse dikkate alın veya bi doktora daha gidin kesinlessin.

Araştırma ya gittik işte hepsi farklı birsey diyor anlamadım gitti
arastirma hastanesi ne diyorsa guven derim.
ozeldekilere cok fazla guven olmaz.
Ihtiyaci olmayanlara bile by pass ameliyati, anjiyo yapiyor adamlar.

Bence cok fazla bir kotu durum yok.
Zaten az kalmis bebeginin dogumuna.
36 haftaya 3 haftan kalmis surda.

arkadaşım ben size konunuzu ilgili bölüme açın konu devamı yapmayın demekten yorıuldum siz kaale almamaktan yorulmadınız.

Özeller direk ameliyat diyor zaten, babamıda ameliyat yapacaklardı 2 devlet hastanesine gittim ikiside gerek yok dedi. Yaşlı zaten iyileşmesi zor olur dedi. Hatta Çapa'da ki şu özel hastaneleri gözünüzde büyütmeyin dedi...
Zamanında benimde burnumda et varmış güya ameliyat edeceklerdi tıp fakültesinde okuyan arkadaşım devlet hastanesine git dedi gittim et falan yokmuş olsa zaten belirtileri olur hiç biri yok. Yani demem şu ki devlette ki doktoru dinle. Ben çok zorda kalmadıkça gitmiyorum özele, çünkü sizi hasta olarak değil müşteri olarak görüyorlar.

sen devleti dinle özeller para almaya bakar bosverr

aynen bende bunu diyecektim... içinin rahat etmesini istiyorsan bir devlet'e daha görün derim... garanti olur senin için!
yurt disinda yasiyorum bende, burdaki dogum doktorlari da kadinlari sebebsiz yere sezaryen'e yönlendiriyorlar...
neden ?? çünkü o masrafli..! Allah sifa versin canim, simdiden kolay bir dogum yapmani dilerim; insAllah sag saglim alirsin bebegini kucagina... :emir_bebek:

X