- Konu Sahibi simpleplan
-
arkadaşlar yeni bir dükkan açılıyordu ve new well diye önceden duymadığım bir markanın ürünlerini satıyorlar.
Ürünler güzel ancak sağlığa bir zararı olur mu merak ettiğimiz için konu açma gereği duydum.
Yardımcı olursanız sevinirim önceden kullanan var mı?
Maskara 2 lira, ruj 2 lira, parlatıcılar öyle. Çok ucuzdu acaba zarar verirler mi ? :44:
bende bir farı var siyah renk ucuzluk pazarı gibi yerlerde satılıyo ama dükkan açmalarına şaşırdım ucuz ve dandik ürünler çünkü
BENCE KULLANMADAN YORUM YAPMA NE KADR UCU OLURSA OLSUN İLK ÖNCE DENEMK LAZIM SONUCTA BİLMİYORUZ BENDE İLK DEFA DUYDUM BU MARKAYI AMA COK GÖRÜYORUM COK PARA VERİP ALDIGIMIZ ÜRÜNLERDE KÖTÜ CIKABILIYO BAZENUcuz etin yahnisi yavan olur diller şekerim ama bilemem tabi hiç de duymadım öyle bi marka merdiven altı ürünse alma derim
Merhabalar newwell adını görünce yazmak istedim bende instagramda gördüm bi anda parladı fondötenini sipariş ettim bi kutu göndermişler içinde ruj eyelıner fondöten süngeri filan hediye hepsini tek tek denedim ve muhteşem gerçekten önceden bi sürü para verirdim bir de cildim hassas benim gün boyu kalmasına rağmen hiç bişey yapmadı bi kaç ay oluyor kullanalı valla ben memnun kaldım gerçekten benim cildime bişey yapmadıysa kimseye yapmaz:)) tavsiye ediyorum kesinliklearkadaşlar yeni bir dükkan açılıyordu ve new well diye önceden duymadığım bir markanın ürünlerini satıyorlar.
Ürünler güzel ancak sağlığa bir zararı olur mu merak ettiğimiz için konu açma gereği duydum.
Yardımcı olursanız sevinirim önceden kullanan var mı?
Maskara 2 lira, ruj 2 lira, parlatıcılar öyle. Çok ucuzdu acaba zarar verirler mi ? :44:
Merhabalar newwell adını görünce yazmak istedim bende instagramda gördüm bi anda parladı fondötenini sipariş ettim bi kutu göndermişler içinde ruj eyelıner fondöten süngeri filan hediye hepsini tek tek denedim ve muhteşem gerçekten önceden bi sürü para verirdim bir de cildim hassas benim gün boyu kalmasına rağmen hiç bişey yapmadı bi kaç ay oluyor kullanalı valla ben memnun kaldım gerçekten benim cildime bişey yapmadıysa kimseye yapmaz:)) tavsiye ediyorum kesinlikle
Merhaba :) nerden aldın ürünü ve kaç paraya aldın acabaMerhabalar ben yaklasik2 aydir kullaniyorum yok boyle bisey inanilmaz mukhakkak dene derim sekerim dokusu kapaticiligi ustune tanimam 10ustunden *10
Hangi sayfadan sipariş verdiniz acabaMerhabalar newwell adını görünce yazmak istedim bende instagramda gördüm bi anda parladı fondötenini sipariş ettim bi kutu göndermişler içinde ruj eyelıner fondöten süngeri filan hediye hepsini tek tek denedim ve muhteşem gerçekten önceden bi sürü para verirdim bir de cildim hassas benim gün boyu kalmasına rağmen hiç bişey yapmadı bi kaç ay oluyor kullanalı valla ben memnun kaldım gerçekten benim cildime bişey yapmadıysa kimseye yapmaz:)) tavsiye ediyorum kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?