merhaba kızlar,geçenlerde yolda geçerken şampuan,kozmetik vs. satan bir yere uğradım,new well markalı kozmetikler göze takıldı da.
Ordaki çalışan kıza ürünler nasıl sordum ,o da iyi dedi,kendisi mascarasını kullanıyormuş.Neyse ona güvendim ben de aldım.
Aldığım her ürünün yorumlarını okuma alışkanlığım var da:))sonunda bu konuyu buldum.
Aslında fiyat çok uygun ama kalitesine daha karar vermedim,2 gün kullandım,alerji falan yapmadı.
Göz kalemi,ruj ve pudra almıştım.Pudra iyi kapatıyor,çok şükür ten rengime uyan bir pudra seçerken bu sefer yanılmadım.
Hep pudra veya fondöten aldığım zaman eve gelince ve tüm yüzüme iyice sürdüğümde ten rengimden daha açık veya daha koyu çıkıyor
Size de oluyor mu?Pudra seçmek için püf nokta bilen var mı acaba:)))
Aslında pudra ve fondöten kol bileğinin iç kısmına sürülür diyorlar çünkü orası yüz cildiyle aynıymış.
Ama her zaman işte renk uyduramıyorsun.
Neyse kaleme gelince şimdilik çok güzel sürülüyor,daha pahalı kalemlerden daha yumuşak.Ruju ise sürmeye daha fırsatım olmadı:)
Bu markanın başka ürünlerini kullanan var mı?Güzel yorumlar olursa,gidip mascara almayı düşünüyorum.
Üründe üretici makyaj kozmetik diye bir firma yazıyordu,google'da araştırıp sitesini buldum
...::: MAKYAJ COSMETICS :::... İyiye benziyor,ama kullandıkça göreceğim.
Yoksa fiyatı iyi ve kaliteli bir kozmetik mi bulmuşum :))))