• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım New Well Markası

simpleplan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2011
117
1
46
Ankara
arkadaşlar yeni bir dükkan açılıyordu ve new well diye önceden duymadığım bir markanın ürünlerini satıyorlar.
Ürünler güzel ancak sağlığa bir zararı olur mu merak ettiğimiz için konu açma gereği duydum.
Yardımcı olursanız sevinirim önceden kullanan var mı?
Maskara 2 lira, ruj 2 lira, parlatıcılar öyle. Çok ucuzdu acaba zarar verirler mi ? :44:

arkadaşlar yeni bir dükkan açılıyordu ve new well diye önceden duymadığım bir markanın ürünlerini satıyorlar.
Ürünler güzel ancak sağlığa bir zararı olur mu merak ettiğimiz için konu açma gereği duydum.
Maskara 2 lira, ruj 2 lira, parlatıcılar öyle. Çok ucuzdu acaba zarar verirler mi ? :44:

Ucuz etin yahnisi yavan olur diller şekerim ama bilemem tabi hiç de duymadım öyle bi marka merdiven altı ürünse alma derim

bende bir farı var siyah renk ucuzluk pazarı gibi yerlerde satılıyo ama dükkan açmalarına şaşırdım ucuz ve dandik ürünler çünkü

ürünlerimi hep yurt dısından getirtirim veyq free shop tan yurt dısına cıktıgım zamanlarda alırdım..gecen sene bi arkadasım yurt dısından getırdıgını soyleyerek new wel in farını pudrasını ve maskarasını bana verdı..burda uretılen ucuz bır mal oldugunu duyunca cok sasırdım..yaklasık 1 yıldır bıttıkce alırım..hatta tatu teens diye bi markaları daha var sanırım..benım aldıgım yerede cesıt cok fazlaaa.yanlız ole 1 2 lıra degıl 3 5 10 arası..ben artık oyle buyuk paralar vermıyorum...

ucuz marka zarar verir de ona gelene kadar bin tane zararlı şey var hayatımızda..
ayrıca pahalı markanın da içinde zarar veren maddeler var zaten ama mesela 3 tl ye aldığım farın rengi iki sat sonra soluyor, allık uçup gidiyor, ruj soluyor, rimel akıyor..

o zaman 3-5 tl ye acırım çünkü srdükten iki saat sonra akan bir rimeli kullanamam. ucuz markalarda çoğunlukla aynı malzemenin kalitesiz versiyonu kullanıldığından bir rüzgar esse bütün makyaj gider, ya da renkleri çiğ durur adi görünür.. ve ya uyduruk markanın ürünü çabuk bayatlar...

bu yüzden mümkün olduğunca iyi marka tercih edin derim, bir göz farını alıp yıllarca kullanabiliyoruz sonuçta pahalı olsa ne olur. Ama baı markalar fiyatlarını ucuz tutmak için ambalaj masraflarından kısarlar böyle ürün kaliteli olsa da ucuza gelir.. böyle birşeyse kullanmakta ne sakınca olabilir ki? hoş 1 tl de çok ucuzmuş pazarlarda satılan sahte ürünler bile daha pahalı :))

merhaba kızlar,geçenlerde yolda geçerken şampuan,kozmetik vs. satan bir yere uğradım,new well markalı kozmetikler göze takıldı da.
Ordaki çalışan kıza ürünler nasıl sordum ,o da iyi dedi,kendisi mascarasını kullanıyormuş.Neyse ona güvendim ben de aldım.
Aldığım her ürünün yorumlarını okuma alışkanlığım var da:))sonunda bu konuyu buldum.
Aslında fiyat çok uygun ama kalitesine daha karar vermedim,2 gün kullandım,alerji falan yapmadı.
Göz kalemi,ruj ve pudra almıştım.Pudra iyi kapatıyor,çok şükür ten rengime uyan bir pudra seçerken bu sefer yanılmadım.
Hep pudra veya fondöten aldığım zaman eve gelince ve tüm yüzüme iyice sürdüğümde ten rengimden daha açık veya daha koyu çıkıyor :(
Size de oluyor mu?Pudra seçmek için püf nokta bilen var mı acaba:)))
Aslında pudra ve fondöten kol bileğinin iç kısmına sürülür diyorlar çünkü orası yüz cildiyle aynıymış.
Ama her zaman işte renk uyduramıyorsun.
Neyse kaleme gelince şimdilik çok güzel sürülüyor,daha pahalı kalemlerden daha yumuşak.Ruju ise sürmeye daha fırsatım olmadı:)
Bu markanın başka ürünlerini kullanan var mı?Güzel yorumlar olursa,gidip mascara almayı düşünüyorum.
Üründe üretici makyaj kozmetik diye bir firma yazıyordu,google'da araştırıp sitesini buldum ...::: MAKYAJ COSMETICS :::...
İyiye benziyor,ama kullandıkça göreceğim.
Yoksa fiyatı iyi ve kaliteli bir kozmetik mi bulmuşum :))))

merhaba kızlar,geçenlerde yolda geçerken şampuan,kozmetik vs. satan bir yere uğradım,new well markalı kozmetikler göze takıldı da.
Ordaki çalışan kıza ürünler nasıl sordum ,o da iyi dedi,kendisi mascarasını kullanıyormuş.Neyse ona güvendim ben de aldım.
Aldığım her ürünün yorumlarını okuma alışkanlığım var da:))sonunda bu konuyu buldum.
Aslında fiyat çok uygun ama kalitesine daha karar vermedim,2 gün kullandım,alerji falan yapmadı.
Göz kalemi,ruj ve pudra almıştım.Pudra iyi kapatıyor,çok şükür ten rengime uyan bir pudra seçerken bu sefer yanılmadım.
Hep pudra veya fondöten aldığım zaman eve gelince ve tüm yüzüme iyice sürdüğümde ten rengimden daha açık veya daha koyu çıkıyor :(
Aslında pudra ve fondöten kol bileğinin iç kısmına sürülür diyorlar çünkü orası yüz cildiyle aynıymış.
Neyse kaleme gelince şimdilik çok güzel sürülüyor,daha pahalı kalemlerden daha yumuşak.Ruju ise sürmeye daha fırsatım olmadı:)
Bu markanın başka ürünlerini kullanan var mı?Güzel yorumlar olursa,gidip mascara almayı düşünüyorum.
Üründe üretici makyaj kozmetik diye bir firma yazıyordu,google'da araştırıp sitesini buldum ...::: MAKYAJ COSMETICS :::...

Ucuz etin yahnisi yavan olur diller şekerim ama bilemem tabi hiç de duymadım öyle bi marka merdiven altı ürünse alma derim
BENCE KULLANMADAN YORUM YAPMA NE KADR UCU OLURSA OLSUN İLK ÖNCE DENEMK LAZIM SONUCTA BİLMİYORUZ BENDE İLK DEFA DUYDUM BU MARKAYI AMA COK GÖRÜYORUM COK PARA VERİP ALDIGIMIZ ÜRÜNLERDE KÖTÜ CIKABILIYO BAZEN

Merhabalar newwell adını görünce yazmak istedim bende instagramda gördüm bi anda parladı fondötenini sipariş ettim bi kutu göndermişler içinde ruj eyelıner fondöten süngeri filan hediye hepsini tek tek denedim ve muhteşem gerçekten önceden bi sürü para verirdim bir de cildim hassas benim gün boyu kalmasına rağmen hiç bişey yapmadı bi kaç ay oluyor kullanalı valla ben memnun kaldım gerçekten benim cildime bişey yapmadıysa kimseye yapmaz:)) tavsiye ediyorum kesinlikle

Merhaba kızlar bende newwell markasinin derma cover olan fondöteni denedim gerçekten favorim oldu diyebilirim.Günlük makyaj, özel günler vs hepsinde kullanıyorum.Fondöten başarılı çıkınca baz,far ve highlighter sipariş verdim hepsi
harikaaa tek kelime ile.Siparis veriyorsunuz ve daha sonrasinda bile müşteri hizmetleri ilgileniyor.Ürünlerinin arkasında duran bir firma.Yakin zamanda heryerde görecegimizden eminim

Newwell derma make up fondöteni kullanan var mı merak ediyorum alacağım da yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Merhaba aklinda soru işareti olanlar için yazıyorum gönül rahatligi ile alabilirsiniz.Yüzüm de sivilce izleri var çok güzel bir şekilde kapattı.Bebek gibi oldu yüzüm.Normalde sivilce yapar diye korktum ama baziyla birlikte kullaninca yüzümde hiçbir sıkıntı oluşmadı.Yaklasik bir ay oldu kullanıyorum.Diger ürünlerde de sipariş vereceğim

Merhabalar ben yaklasik2 aydir kullaniyorum yok boyle bisey inanilmaz mukhakkak dene derim sekerim dokusu kapaticiligi ustune tanimam 10ustunden *10

Merhabalar newwell adını görünce yazmak istedim bende instagramda gördüm bi anda parladı fondötenini sipariş ettim bi kutu göndermişler içinde ruj eyelıner fondöten süngeri filan hediye hepsini tek tek denedim ve muhteşem gerçekten önceden bi sürü para verirdim bir de cildim hassas benim gün boyu kalmasına rağmen hiç bişey yapmadı bi kaç ay oluyor kullanalı valla ben memnun kaldım gerçekten benim cildime bişey yapmadıysa kimseye yapmaz:)) tavsiye ediyorum kesinlikle

Merhaba nerden aldın ürünü kaça aldın pekii

Hangi sayfadan sipariş verdiniz acaba

Back