C
ccerence
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi ccerence
cevap veriyorum, hazırını al..
Valla süper bayıldım.. Hangi markanın ürünü acaba biliyor musun?
kırçıllı gibi duran yerde bi siyahı bi beyazı örmüş yani di mi?
anladıgım kadarıyla anlatıyım bi sen de yanlış varsa düzelt olur mu arkadaşım;
ön ve arkaya ; normal başlıyorum.kırçıllı duran yerde 2ip şeklinde...lastik duran yerleri örmüştüm daha önce hatırlarım elime alınca onları da geç.
ön ve arkada kol kısmına gelince oyuntu vermicem bunu diyorsun...
yanaın bülülen yerinde de sanrıım örgüden kesip lastikten artırmış..
bi de bunun görüntüsü gibi ve yumuşak olması için neyle kaç numarayla örmem lazım ve pamuklanma sarkmama dagılmama için hangi marka neyle örmeliyim bi çok çeşidi var iplerin alize şu bu türleri bilmiyorum neyle ne örülür..
CADIARZUçok zor be güzelim lastik örgüyü bile yaparken hatırlarım diyosun:roflol:bence hiç örgü örmediysen zor olcek ama illa örecem diyosan cep yapma bari onda çok zorlanırsın bence düşük kola benzio ama sanki yandanda az bi kesilmiş yaka ve alt lastiği sanırım daha ince şişle örmen gerekir o iki renk kısmı örerkende elini ne çok sık (çünkü büzüşür)nede çok serbest bırak (delik delik olmasın)hadi koley gessin bitir resmninide görelim sen yapabilirsen bende başlarıma.s.aa sakın bu arada sakın kızma hani öremezsin dedim die usta işi birazda hani bende cesaret edemem sonra beğenmeyip girmez mazallah bende kafasına geçiririm hırkayı:tomato:
örgü konusunda bilgin yoksa ve yakınında sana anlatabilcek bir kişi yoksa zoru başarmaya çalışıyorsun bence evet kırçıllı ip değil 1 siyah 1 beyaz düz örgü örülmüş. arkasınıda 2 renk yapma bence onuda bir siyah bir beyaz düz örgü ör. kol için kesim yapmıyorsun,cepler konusunda benimde çok bilgim yok genelde kitaplara dergilerden yardım alıyorum ihtiyacım olduğunda model çok güzelmiş. resmi aldığın arkadaşa sorsan anlatımı varsa ilgili sitede onu takip ederek yapman çok ii olur senin için
ya da bu modele benzeyen anlatımlı model bul ordanda aklına takılanlar konusunda yardım alalbilirsin cnm
kolay gelsin.