yardım :( muğla eskişehir bursa

filiz3333

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013
22
0
kızlar atamam için sıralama yapmam gerekiyor ve bu 3 ünün gelme ihtimali var ..en güzel hangisi ..avantajları ve dezavantajlarını yazarmısınız ona göre sırlama yapcam.muglamı eskişehirmi bursamı...yaşam olanagı ortam çevre kira sosyal hayat vs vs..birde nişanlımla kalcaz çevrede nasıl karşılanır.eskişehirde normal karşılanıyorda .muglada durum nasıl

eskişehire hiç gitmedim ama öğrenci memleketi diyorlar, çok güzel diyor herkes. benim de tayinim çıkabilir oraya :)
bursa yemyeşil daha bir ay olmadı gideli. Çarşısı mükemmel büyüklükte, ve bana göre çok edepli ve düzenli bir şehir. yukarısıdna manzaralı yerler var yeşil bursa ayaklar altında. yalnız çok aşırı açık giyinene ters bakarlar orda bilgin olsun. yabancı olduğunu hemen anlarlar.
muğla yazın güzel olur diye düşünüyorum. turist çok. eğer kıskanç biriysen eşin veya sevgilin varsa kıskanma oranın yazın artar benden söylemesi. aşırı derecede açık giyinenler var. kışı çok soğuk geçmez ama kıyı kesminde olduğundan dalgalar olur. çok sıcak olduğundan yazın aşırı nemli, vücut yapış yapış olur geceleri uyutmaz klimasız pervanesiz.

Bursa - Eskişehir - Muğla DİYE SIRALARDIM ( YEŞİLİ SEVDİĞİMDEN, DENİZ SEVERSEN MUĞLAYI BAŞA YAZ)

ben muğlayı sevmedim.
ayrıca merkezinde deniz yok. ilçeler gitmeniz lazım bodrum, gökova, datça gibi.
dağın eteğine kurulmuş insanı boğan bir kent bana kalırsa.
karadenizliyim ben daralırım öyle yerlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…