Yardım mide yanmasi :(

fenci25

Kun fe yekün
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
332
257
34
Kızlar 3 gündür çok kötü mide yanmasi var. Boğazima kadar aralıksız yanma var. 3 gün sonra randevum ama dayanamıyorum evde yapabileceğim bir tedavi var mı ne yersem iyi gelir

Birkaç yudum belki ufak bir çay bardağı soğuk süt...

Ben de böyle atlatıyordum. Daha doğrusu çok şiddetli olunca pek öyle kolay olmayabiliyor ama dene bence.

Umarım iyi gelir,malûm ilaçlar artık baş düşmanımız çoğu zaman :)

Ah bu bebişler için herşey :)
Ben de çok muzdaribim aynı konudan özellikle birkaç hafta evvel. Temennim o ki bir an önce geçsin arkadaşım şifa versin Allah basit gibi görünen çok rahatsızlık verici birşey çünkü...

He bir de poğaça börek zaafın varsa benim gibi kesmeye bak.çok etkili :)
Ben zor kestim ehheh:)))

Hayırlı günler:)

Çok teşekkürler canım Allah razı olsun. Eşim rennie şurubu aldı içtim. Bir de karpuz yedim sanki iyi gibi şuan. Eğer geçmezse sütü deniycem

bende de aynı sorun devam ediyor doktorumun tavsiyesiyle rennie surubu kullanıyorum çok sık değil ama. doktor merak etme bunun hiçbir yan etkisi yok yanma olduğunda her zaman içebilirsin dedi ama ben ilaç kullanmayı pek sevmediğimden sık kullanmıyorum. onun yerine soğuk süt içiyorum ya da sakız çiğniyorum o da iyi geliyor. bu ara geceleri çok oluyor bende yataktan kalkıp gezindiğimi bilirim çok şiddetli oluyor afedersin kusacak gibi oluyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…