• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Yardım melekleri!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ikizannesi_84
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
I

ikizannesi_84

Ziyaretçi
a.s.:Arkadaşlar ikizlerim beş aylık oldular kaşık mama vermeye başladım sizce biberon maması vermeye devam etmem gerekiyor mu?çorba yaptım tatsız tuzsuz olduğu için yemediler acaba yarım çay bardağı pekmez sulandırıp çorbaya katmalı mıyım?pekmez olmazs peki tuz ve şeker haricinde çorbaya nasıl tat katabilirim?irmik hiç denemedim ona ne dersiniz?biliyorum çok soru sordum yardımlarınız için çok teşekkürler..:enbuyukkk:

bıberon mamasını kesınlıkle kesme canım yasına kadar devam etmelısın.

a.s.:Arkadaşlar ikizlerim beş aylık oldular kaşık mama vermeye başladım sizce biberon maması vermeye devam etmem gerekiyor mu?çorba yaptım tatsız tuzsuz olduğu için yemediler acaba yarım çay bardağı pekmez sulandırıp çorbaya katmalı mıyım?pekmez olmazs peki tuz ve şeker haricinde çorbaya nasıl tat katabilirim?irmik hiç denemedim ona ne dersiniz?biliyorum çok soru sordum yardımlarınız için çok teşekkürler..:enbuyukkk:

Canım bebek yemekleri ile ilgili siteler var ordan yardım al istersen.5 aylık bebek için çorban bence çook karışık.pekmezide ilk defa senden duydum.Pirinç , Patates, havuç, kabak (kabızsa), çok az zeytin yağı bence domateste koyma .Bu şekilde yemiyorlarmı.

canım ya kesınlıkle 1yasına kadar vermelısın ek gıdaya geçmıssın onların gunde 500cc içmesi gerekıyor kasık maması verdıgın için

Back