- Konu Sahibi handanirem
-
Merhabalar.Cok üzüldüm yegeniniz için.Rabbim yar ve yardimciniz olsun.Ben bir arkadaşımın kızının tedavisi dolayısıyla yazıyorum.Emes hastası kız.Bir doktorda tedavi görüyorlar.Beyin ile ölmüş sinorler arasında bağlantı kuruyormus doktor.Bayağı iyileşme var diyor arkadaşım.Bilgi almak isterseniz doktor adını öğrendim verebilirim size.Buradan yazabiliyor muyuz bilmiyorum ama ozelden yazabilirsiniz bana.Tesadüfen forumlarda gezerken gördüm mesajinizi.Belki sizin için okumusumdur burayı kim bilir.Rabbimden acil sifalar diliyorum.merhaba melekler.14 yaşında erkek yeğenim 28/06/2013 tarihinde trfk kazası geçirdi.şuan 17 yaşında artık.trafik kazası sonucu beyin kanaması ve 3 operasyon geçirdi.kafatası kemiklerini çıkardılar 3 ay sonra tekrar yerine koydular.tüm tedavileri halen devam ediyor fakat yeğenim barışın bilnci halen kapalı ve yatağa bağlısöylediklerimizi anlamıyor çok zor durumdayız bir yakınımız anne sütünün beyin hücrelerini geliştireceğini söyledi ve barışa vermemizi istedi.ne var ki etrafımızda süt veren bir anne yok.ben de buraya yazmak istedim.Allah rızası için anne sütü fazla olan birileri varsa hasta yeğenim için almak istiyoruz.ister ücretli olsun isterse bağış ,biz herşekilde bulmak zorundayız.Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın.evin tek erkek çocuğu barışıma yardım edin lütfen.bir de ablası var.anne babasını ablasını barışımı ve bizleri de mutlu edin ne olur. (istanbul anadolu yakasında oturuyoruz.)
şimdiden teşekkürler.
Merhabalar.Cok üzüldüm yegeniniz için.Rabbim yar ve yardimciniz olsun.Ben bir arkadaşımın kızının tedavisi dolayısıyla yazıyorum.Emes hastası kız.Bir doktorda tedavi görüyorlar.Beyin ile ölmüş sinorler arasında bağlantı kuruyormus doktor.Bayağı iyileşme var diyor arkadaşım.Bilgi almak isterseniz doktor adını öğrendim verebilirim size.Buradan yazabiliyor muyuz bilmiyorum ama ozelden yazabilirsiniz bana.Tesadüfen forumlarda gezerken gördüm mesajinizi.Belki sizin için okumusumdur burayı kim bilir.Rabbimden acil sifalar diliyorum.
Merhaba ben daha önce ekim annelerine konu açmıştım süt için,dondurulmuş bir miktar verebilirim gaziosmanpaşadayım
Merhaba,şu an burada ezan okunuyor,barışınız için dua ettim,resmine bakarak,Rabbim bu mübarek günün,ve şu ezanların yüzü suyu hürmetine ettiğim duayı kabul etsin,,maalesef evli değilim ve dolayısı ile çocuğum da yok,olsaydı şayet sütümü sizinle seve seve paylaşırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?