Yardım lütfennnnn...........

deniz.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2009
254
6
arkadaşlar.....o kadar mutsuzumki anlatamam....hiç birşeyden tat almıyorum.....öylesine yaşıyorum sanki boşluktayım.....çok endişeliyim hep geleceği geçmişi düşünüp üzülüyorum ve insanlara karşıda endişeli ve tedirginimm....hep hakkımda ne düşündüklerini düşünüyorum ve uzaklaşmak istiyorum....ama bunlar pskolojik kökenlideğil...bunları hissetmeme sebep üzücü olaylar yaşadım ve yaşıyorumda...hayatım pek istediğim gibi değil...yaşadıklarımın sonucu yani bunlar......ama ben artık mutlu olmak bişeyleri takmadan yaşamayı öğrenmek istiyorum.....acaba ilaç desteğimi almalıyım ne yapmalıyım.....sabah mutlu uyanmayı özledim....en azından 5 yıl oldu mutlu uyanmayalı.....bir şeyler söyleyin lütfen......

Canım 6 yıldır ilaç kullanan biri olarak, doktora gitmeni ve doktor kontrolünde ilaç kullanmanı tavsiye ediyorum.. Çünkü psikolojik hastalıklar panik atak, depresyon. anksiyete bozukluğu v.b. genelde bu tür durumlarla ilerliyor.. eğer kendini telkin edemiyorsan, beynini, düşüncelerini kontrol altına alamıyorsan mutlaka bir psikiyatriden yardım al.. Çünkü ilerleyebilir ve ilerlersede tedavi sürecinde uzayabilir.

cnm aynı durumdayız...yaklaşık 1 yıl önce benimde aynı şikayetlerim başladı...hayata,insanlara,yaşananlara boş bakıyorum...hatta bazı zaman tanımadığım insanlara yaklaşıp bana yardım edinn demek geliyor içimden..bunun üzerine psikiyatriye gittim ve ilaç kullandım 6-7 ay kadar...snrasında ilaçlar da fayda etmedi diyerek terapiyide,ilaç almayıda bıraktım...şimdi ise zaten başka torpidoda yazdım sorunlarımı,tüm bunlarda dolayı daha da psikolojim alt üst durumda..birkaç içinde başka dktor ile tekrar tedavime kaldığım yerden devam etmek istiyorum..çünkü eğer yardım almazsam deliricem biiyorum( sende kesinlikle yardım al çk iyi geliyor konuşmak ve anlatmak....

hayatın ne kadar değerli olduğunu anlamadığın sürece hep mutsuz olursun ... git bi hastanenin acil servisine ordaki insanlara bir bak, bi hastane gez en azından ... yaşadığın şeyler nedir blmiyorum ama her an ölebilrsin şu an yarın bir hafta sonra.. mutsuz olmak için yeternce zaman yok yaa relax olcaksınn ..bu hayat insanın kafasında kurduğu bi düzmece..sen nasıl bakarsan öylede görrsün arkadaşım.. rahat oll boşveerrrr inan seni hastalık hastası yapmaktan başak bişeye yaramaz kafana taktıkların .. allaha sığın dua et.. işe yarar emin olki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…