• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım lütfenn!!!

orjinalkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
396
0
96
Samsun
arkadaşlar merhaba :sinifsinif:
ben 33 haftalık hamileyim.sizlere bişi sormak istiyorum.
benim göğüs ucum hiç yok gibi masaj filan yapıorum olmuo çıkmadı.
ve kabuk kabuk soyuluyor kuru hemde çok.krem sürsem olur mu? ne yapmalıyım sizce.
purelan die bir krem almıştım sürim mi bunu .gerçekten çok korkuyorum doğumdan sonra emziremicem yara olucak die.bide erken doğum olucakmış sezeryan .oofffff:bbo:

canım şimdiden krem kullan mutlaka yoksa doğumdan sonra yara olur kanama yapar bebeğini emzirmen zor olur çok acı çekersin.ablamın şuan 20 günlük kızı var onun göğüsüde yara olmuş çok kötüydü şuan katron yağı kullanmaya başlamış biraz iyi oldu diyodu.inşallah sizinde öyle olmaz

cnm bence hiç dert etme.. göğüs kalkanları var satılan.. göğüs ucu çıkmayan anneler için.. doğuma giderken al onlardan yanına mutlaka.. krem de sürersin ..
hayırlı olsun..
sevgiler..

teşekkür ederim arkadaşlar.göğüsucu silikon aldım doğum çantma koydum.
canım lansinoh krem kullan demişsin bende purelan die bir krem var bunu kullanayım.bende doğumdan önce zararlı olur die hiçbişi kullanamıyordum
tekrar teşekkürler. sevgiler....

arkadaşım benimde aynı sorunum vardı.33 hatalık erken doğum yaptım.sezeryanla hem de.benim göğsüm çok da küçüktür hala bile öyle.bebeğimi ilk zamanlar emziremedim.zaten prematüre olduğundan çekemedi.ama ben elektirikli süt sağma makinasi aldım.onunla sütümü sağdım.bir kaç haftaya göğüs ucum geldi.kızım da çok şükür 45 gün sonra beni emmeye başladı.korkma allahın izniyle emer.3 kilo olması yeterli kuvvetli çekebilmesi için.

arkadaşlar merhaba :sinifsinif:
ben 33 haftalık hamileyim.sizlere bişi sormak istiyorum.
benim göğüs ucum hiç yok gibi masaj filan yapıorum olmuo çıkmadı.
ve kabuk kabuk soyuluyor kuru hemde çok.krem sürsem olur mu? ne yapmalıyım sizce.
purelan die bir krem almıştım sürim mi bunu .gerçekten çok korkuyorum doğumdan sonra emziremicem yara olucak die.bide erken doğum olucakmış sezeryan .oofffff:bbo:

canım doğum yaptığımda kızım çok emiyordu sezeryanla doğum yaptığım için sütümde hemen gelmemişti bu yüzden göğüs ucu kanamaya başlamıştı çok acı çekmiştim başta ama sonra doktorum GARMASTAN isimli bir krem verdi 2-3 günde iyileşti Allah raazı olsun doktorumdan. 25 lira civar krem kesinlikle al derim.kullanılış şeklinide yazayım sana, kremi göğüs uçlarına sür hani göğüs pedleri varya onlarıda biraz ısıtıcıda yada kaloriferde ısıt göğüs uçlarına koy sıcaklıkla yumuşuyor iyileşiyor genelde bebişini emzirdikten sonra bu uygulamayı yap 1-2 saat krem ciltte kalsın. bebği emzireceğin zaman göğsünü yıkamayı unutma canım. göğüs uçları çıkmayanlar içinde aparatlar satılıyor galiba bu konuda pek bilgim yok. canım sana hayırlı doğumlar dilerim,sağlıkla bebişini kucağına almanı nasip etsin allahım

canım doğum yaptığımda kızım çok emiyordu sezeryanla doğum yaptığım için sütümde hemen gelmemişti bu yüzden göğüs ucu kanamaya başlamıştı çok acı çekmiştim başta ama sonra doktorum GARMASTAN isimli bir krem verdi 2-3 günde iyileşti Allah raazı olsun doktorumdan. 25 lira civar krem kesinlikle al derim.kullanılış şeklinide yazayım sana, kremi göğüs uçlarına sür hani göğüs pedleri varya onlarıda biraz ısıtıcıda yada kaloriferde ısıt göğüs uçlarına koy sıcaklıkla yumuşuyor iyileşiyor genelde bebişini emzirdikten sonra bu uygulamayı yap 1-2 saat krem ciltte kalsın. bebği emzireceğin zaman göğsünü yıkamayı unutma canım. göğüs uçları çıkmayanlar içinde aparatlar satılıyor galiba bu konuda pek bilgim yok. canım sana hayırlı doğumlar dilerim,sağlıkla bebişini kucağına almanı nasip etsin allahım

çok teşekkürederim .krremin adını yazdım bakalım öyle bir sorun olursa mutlaka alırım kullanırım. :asigim:

Back