Bebek Beslenmesi yardım lütfenn :( mamaya başlamaya çalışan ama beceremeyen ben :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

derinKale

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2010
2
0
36
Edirne
merhabalar kızım 2 ay 4 günlük oldu bu 3 güne kadar hiçbir sorunumuz yoktu kızım gayet emiyordu beni fakat artık sütüm doyurmuyor doktor konturolüne gittigimizdede kilosunu az buldu ve 2 hafta sonraki konturolünde kilosunu ıyı bulmazsa mamaya basyabılecegımız soyledı sutum eskısı gıbı fazla gelmıyor ve bude kızımı doyurmuyor....
cuma gunu verem aşımızı ve karma aşılarımızı oldugumuzdan beri kızım resmen aclıktan ağlar oldu bende bebelac süt aldım hani anne sutu kıvamında olanından onu içmedi sonra aptamilin sütünden aldım onu 60 cc içti cuma gunu ve ozamandan beridir ağzına surmuyor yutmuyor ve agzında tutuyor bende bu sabah humananın sutunu aldım ondada aynı şeyler ne yapıcagımı sasırdım lütfen deneyımlı anneler yardımınıza ihtiyacım var biliyorum mamaya baslamak için henüz çok erken fakat yapacak birşeyim yok uykuları ise karnı aç oldugu için çok düzensiz parmagını omzumu dilini emiyor fakat biberonu kabul etmiyor ço üzgünüm

tatlım hemen mamaya baslamayın ..sütünü arttırmayı dene ilk önce sık sık emzir emzirdikçe coğalır fazla su iç..rezene milupanın süt arttırıcı cayını iç iyi gelecektir..
bulgur pilavı şerbet boza da sütü arttıran diğer seyler..ama mama için cok cok erken

teşekür ederim fakat dokturun bana verdiği humananın çayı var onu içiyorum pekmez ve tahin her sabah yiyorum fakat benim problemim sutumun az olması degılde aksıne doyurmaması sık sık emzırıyorum zaten mamayı kabul etmıyor milupanın çayını denemedım kendım rezene içiyorum fakat sutumun koyulaşması ıcıın bır fıkrın varmı ?

benim kızım önce emmeyi bıraktı,ardından mamayı,biberonu bıraktı.kesinlikle almıyor.5 aylık olmak üzere,ek gıdayı bazen alıyor bazen almıyor.uyurken biberonla anne sütü ve mama vermeye çalışıyorum.onun dışında malesef yarı aç yarı tok yaşıyor.
ben de sürekli sütümü artırmaya çalıştım.kızım zaten 1,5 ay emdi sadece.ne zaman göğüslerim sertleşti,sütüm istediğim gibi oldu,kızım güzelce kilo aldı...o dönem emmeyi ve diğer her şeyi bıraktı,o yüzden bence çocuk ne içiyorsa neyle doyuyorsa onu ver.benimki şu an,bazı günler nerdeyse hiçbir şey yemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…